начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Паяк вдига кола, няма знак

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Паяк вдига кола, няма знак

Мнениеот nikiboy » 22 Фев 2011, 19:59

rim_konsul написа:МОЖЕ да е тъжно и плачевно, но са написали КОЙТО-така дали ще скачат или ще танцуват в залата не ме интересува, но ако извършителя е жена, тя е невинна само по този аргумент, че не влиза в който.
Това, че повечето хора не се аргументират и карат малко със затворени очи си е техен проблем, но може да се хванеш за какво ли не и да се оправиш. Адвоката ми е супер, той направо ги кара да съжаляват, че са ги задържали. Много неща се научавам от него. Жените са с особен статут, но факта си е факт.
Никои закон не е идеален, особено специалните като ЗМВР - там пък какви МАГИСТРАЛИ ИМА, не е за вярване. Да споделя, до ден днешен не се знае званието на служителите-сержанти ли са или офицери, или комисари, или началници или синдикалисти, или разследващи, или оперативни, или дознатели или експерти или катаджии. Шарен свят, пък после ще им издържат завоеванията в КОЙТО с КОЯТО. Те са толкова неорентирани тия.
Има други закони, но не ми се коментира.

Щях да ти се поклоня, ама ще си ударя главата в лаптопа :lol: .

От кой театър си? Сълза и смях? :mrgreen:
Вземи си постави подпис на мненията, че някой ще вземе да ти повярва. Все пак тук влизат нуждаещи се от съвет хора.
Не съм адвокат, a любител на правото !
nikiboy
Потребител

Мнениеот rim_konsul » 22 Фев 2011, 21:39

Какво значение има от къде съм-коментирайте темата, АКО МОЖЕТЕ-НЕ СЕ РАЗСЕЙВАЙТЕ излишно.
rim_konsul
Потребител

Мнениеот lexy21 » 22 Фев 2011, 21:58

КОЙ да я коментира? :D
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот rim_konsul » 23 Фев 2011, 02:47

ЗЕБРИТЕ, ако могат де?
rim_konsul
Потребител

Мнениеот nikiboy » 23 Фев 2011, 21:07

rim_konsul написа:ЗЕБРИТЕ, ако могат де?

Ей спамер такъв, освен да спамиш темите за друго не ставаш.
Моля админа на форума да вземе отношение спрямо този смешник!
nikiboy
Потребител

Мнениеот rim_konsul » 24 Фев 2011, 00:13

ЗЕБРИТЕ, не са смешни те са екологично тревопасни животни. Хранят се с колани, маркировки, телефони, камери и други интересни същества.
Ако некой се ядосва да си провери кръвното и психиката.
Истината боли, но си е истина. Мен не ме притеснява, може да се охладиш под душа, да измиеш очите си, да се подковеш с основателни аргументи за животните в зоопарка.
Сетих се един ОСНОВЕН ВЪПРОС: ЗАЩО ЗЕБРИТЕ СИ ИМАТ институт по психология, преди да ги ЗЕБРОВАТ минават през него? Е ТОВА НЕ МИ Е ЯСНО.
rim_konsul
Потребител

Мнениеот nikiboy » 24 Фев 2011, 19:21

Или пиши по темата или се разкарай.
Ходи спам-вай други теми, поставил съм въпрос с тази тема към знаещи, а не към дървени философи.
nikiboy
Потребител

Мнениеот rim_konsul » 25 Фев 2011, 02:15

Правото не е създадено от юристите, прочети и се информирай.
В древността, когато е създавано точно така са ги наричали. Затова не ме обиждаш, а ме ласкаеш, че се доближавам до древните мислители.
Пиши нещо, че само расъждаваш, кой, коя какви са. Не ме притеснява особено, щом имам философска начетеност.
rim_konsul
Потребител

Предишна

Назад към Административно право