начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

какво мога да направя след като ме водат криминално лице?

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

какво мога да направя след като ме водат криминално лице?

Мнениеот georgiy » 09 Ное 2011, 16:26

Здравеите направо към проблема , имам регистрациа в РПУ по местоживеене от преди 3- 4 години подадох молба за заличаване от масива както си му е реда с документи от НСС и копие от постановлението от прокуратурата и след около месец получих отговор , че МВР не пази данни от полицеиска регистрациа по смисала на чл.59 от закона за МВР основаниата за снемането на коиато са визирани в чл.160 ал.2 3 .
Обаче вчера ме спира за проверка патрулка и прави справка и оп аз сам криминално проиавен :/
какво мога да направиа сега след като ме водат криминално лице ? СОРИ ЗА КИРИЛИЦАТА КОМПА МИ Е ПРЕД РАЗПАД ...:/
georgiy
Нов потребител

Назад към Административно право