начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Обжалване на НП от КАТ - молба за помощ

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Обжалване на НП от КАТ - молба за помощ

Мнениеот nasco2 » 13 Ное 2011, 15:49

Предизвикано е ПТП с автомобил на който аз се водя ползвател, взети са ми ключовете и автомобилът докато спя и са върнати без моето знание. Въпреки обяснението ми и свидетелстването на потърпевшата, че не съм бил аз в колата ми написаха акт, все едно че съм карал аз, писах си възраженията в акта и си подадох в срок възражение в КАТ. Акта е от 28.10.2011г. Към момента разбрах двете имена и адреса на шофьора който е карал. По телефона разговарях с катаджията който ми състави акта и каза, че било късно вече ще трябва да обжалвам решението. НП още не е излезнало, но при личен разговор с началникът от който зависи решението съм почти сигурен, че ще е отнемане на СУМПС и глоба естествено. За съжалени към монента не разполагам със средства да влезна при някои адвокат. Ще Ви помоля за помощ от тук ако е възможно. Аз съм от София действието се развива в Перник където бях на рожден ден.

Благодаря предварително.
Последна промяна nasco2 на 15 Ное 2011, 15:52, променена общо 1 път
nasco2
Нов потребител

Re: Обжалване на НП от КАТ - молба за помощ

Мнениеот nk7702n » 13 Ное 2011, 16:57

От поста Ви става ясно, че би следвало да обжалвате НП пред съда. Ама, доколко добре ще се справите без адвокат в съдебното производство, това никой не може да Ви каже.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот nasco2 » 15 Ное 2011, 16:00

nk7702n написа:От поста Ви става ясно, че би следвало да обжалвате НП пред съда. Ама, доколко добре ще се справите без адвокат в съдебното производство, това никой не може да Ви каже.

Със сигурност няма да се справя добре, за това търся помощ от тук. Може и смешно да прозвучи, но се занимавам с паркетни услуги и в момента хич нямаме работа, но мога да предложа оправянето на паркета срещу съдествие по случая.
nasco2
Нов потребител

Мнениеот stefkobis » 21 Дек 2011, 16:00

Г-не, тук говорим за няколко различни неща. Ако е управлявано с ваше съгласие се пише само на водача- но ако е управлявал пил ще има акт и за собственика. Ако е управлявано без ваше знание е престъпление- ПЗО- противозаконо отнемане на МПС чл. 346 НК
stefkobis
Младши потребител

Назад към Административно право