начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Отменена заповед по ЗУТ

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отменена заповед по ЗУТ

Мнениеот vera_an » 20 Дек 2011, 12:12

Административен съд отменя заповед на Кмета за промяна на ПУП, ЗП с РУП, заповедтта е отменена, като в мотивите си съда не изброява всички нарушения, а само едно от тях. В момента се готви нова промяна на същия ПУП , като ми заявиха, че новата промяна ще се съобрази с мотивите на съда. Искам да попитам всяка Заповед , сама по себе си смятам, че е отделен административен акт, независимо какви са били мотивите за отмяна на предишната, ако следващата Заповед има нарушения може ли да се разглежда в съда без да се има предвид предишното дело, мотивите на съда и т.н.
vera_an
Младши потребител

Re: Отменена заповед по ЗУТ

Мнениеот аз13 » 11 Яну 2012, 17:23

Новата Заповед е издадена по нова адм. процедура .
Обжалването на тази заповед е част от тази нова адм. процедура.
Предполагам търсиш др. нарушения ,за да искаш отмяна. Ако има такива -старото решение няма нищо общо с новата Заповед.
аз13
Младши потребител

Назад към Административно право