Здравейте Колеги,
Имам клиенти,които искат много бърз(експресен развод).
Единият работи в чужбина.Имат готово споразумение.Нямат недвижими имоти,имущество.Имат едно дете под 18 год.,което бащата е съгласен да осигуръава.
Понеже не сам се занимавал с брачни дела молъа за съдействие.
От София съм.
- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Бърз развод
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Бърз развод
взаимно съгласие,ако има 3г от скл. на брака , виж някои съдилища ги гледат в едно заседание - такъв е районен съд Тутракан ........вярвате или не /то и аз не вярвах ама се уверих /, а за София не знам нека колегите да кажат
- donna2
- Потребител
Донна , първо ако няма 3 год. от брака развод не се дава освен при утежнени обстоятелства. Колкото до бърз развод (за Гери) не мисля че ще има проблем - особено ако съпрузите живеят разделени от дълго време.
- Banditko
виж какво съм написала -взаимно съгрласие -да има 3г. от скл на брак
второ ако няма 3г. от скл. на брака пак може и то да е бързо -исков ред -пъррво заседание помирително ,на второто се подписва споразумение /няма такъв филм само при утежнени обстоятелства ,социализма отдавна си отиде /
трето дали живеят от дълго време разделени процедурата при развода винаги е една и съща
второ ако няма 3г. от скл. на брака пак може и то да е бързо -исков ред -пъррво заседание помирително ,на второто се подписва споразумение /няма такъв филм само при утежнени обстоятелства ,социализма отдавна си отиде /
трето дали живеят от дълго време разделени процедурата при развода винаги е една и съща
- donna2
- Потребител
Колега ако обичате ползвайте друг псевдоним, защото този ползвам аз от години!
Получава се псевдо Гери, а аз като "оригиналът" смея да твърдя, че разбирам от бракоразводен процес!
А да... разовда ви е като слънце :)
Получава се псевдо Гери, а аз като "оригиналът" смея да твърдя, че разбирам от бракоразводен процес!
А да... разовда ви е като слънце :)
- Гери
Ave kolega,
1.Parvo ako imat 3 godini brak- razvod po vzaimno saglasie - ohranitelno proizvodstvo/sporazumenie -1 zasedanie/
ako pak niama iziskuemia minimum ot 3 godini
2. Obrzuvash proizvodstvo po ch.99,al.1 i sled davane hod na deloto preminavate po ch.99,al.3 - bez proiznasiane na vina,sporazumenie depozirate, moze da mine v edno zasedanie/max 2 /, shte vodish 1-2 svideteli i pak ako iskash i replekite da ti napisha pak kazi.
ako ti triabvat terkove po koito i da e ot variantite to pishi ta edin bankov iuris da ti kaze kak stavai tia neshta.:)Aide, ako imash vaprosi pishi.leko.
1.Parvo ako imat 3 godini brak- razvod po vzaimno saglasie - ohranitelno proizvodstvo/sporazumenie -1 zasedanie/
ako pak niama iziskuemia minimum ot 3 godini
2. Obrzuvash proizvodstvo po ch.99,al.1 i sled davane hod na deloto preminavate po ch.99,al.3 - bez proiznasiane na vina,sporazumenie depozirate, moze da mine v edno zasedanie/max 2 /, shte vodish 1-2 svideteli i pak ako iskash i replekite da ti napisha pak kazi.
ako ti triabvat terkove po koito i da e ot variantite to pishi ta edin bankov iuris da ti kaze kak stavai tia neshta.:)Aide, ako imash vaprosi pishi.leko.
- mefistofel
- Нов потребител
Гери, заповядай в офиса ми на ул. "Цар Асен" 33, вх.Б, ет3 - НОВА правна агенция с документите и ще ти дам отговор (БЕЗПЛАТНО, но не и безвъзмездно - ще ми дължиш една бира "Загорка"!). Телефоните ми са 0889 644 763 и 02 986 69 38
- bgjurist
- Потребител
Колега за псевдонима се извинявам.Понеже не съм догледал всичко в форума
просто ми хрумна изведнаж.Ще го сменя ,няма проблем.
Към всицки други-благодаря за съветите.Аз задвийих малко нещата,но всицки искат задължително две заседания + срок за обжалване и ето ти 2-3 месеца.
Клиентите ми искат просто за седмица.
просто ми хрумна изведнаж.Ще го сменя ,няма проблем.
Към всицки други-благодаря за съветите.Аз задвийих малко нещата,но всицки искат задължително две заседания + срок за обжалване и ето ти 2-3 месеца.
Клиентите ми искат просто за седмица.
- Гери
колега вярно е че някои съдилища те развеждат в едно заседание ,но това не е хич даже правилно ..........но тук не е мястото да го разисквам ,кажете му на човека в София как се процедира
инъче ако иска ..........ходом марш към районен съд Тутракан или някой друг който има подобна практика
инъче ако иска ..........ходом марш към районен съд Тутракан или някой друг който има подобна практика
- donna2
- Потребител
Ave elementaren ti e kazusa,
2 zasedania, zadvizila si neshtata, she minavate znachi po 99.1 i 99.3 ami nameri niakoi agent da mine v edno zasedani. Mai si oshte popova lazichka, ima vreme shte stanesh i zabche.:)
2 zasedania, zadvizila si neshtata, she minavate znachi po 99.1 i 99.3 ami nameri niakoi agent da mine v edno zasedani. Mai si oshte popova lazichka, ima vreme shte stanesh i zabche.:)
- mefistofel
- Нов потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|