начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

канализация

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

канализация

Мнениеот zlateline » 02 Авг 2013, 23:25

Здравейте не е кой знае какъв проблема ми но ми е обидно и болно че като си възрастен човек и трудноподвижен всеки ти се подиграва

Работата е в това аз съм от село правят ни канализацията и отводнителни шахти, парите са европейски. Пред съседските къщи сложиха отводнителни шахти а пред моята нищо, аз не залужавам ли или аз да газя във водата и калта ,разбиха ми шахтата за мръсната вода и сега всичко ще се изтича и не искат да оправят ,с оправданието че е незаконна, ами добре незаконна е ама и старата канализация на селото е незаконна, и мръсотията се излива в реката но я пазят да не разрушат канализацията/ незаконната / на съседите
Пред хорските къщи изравниха трамбоваха а пред моята е с могили и вдлъбнатини оставиха си пред къщата ми строителните си материали и аз как да разчистя като съм с два бастуна
Разпиляха пясък пред съседите на моята улица отново нищо
И най вече ме притеснява каво е състоянието на канализацията ако и оттам са спестили пари и са претупали работата каво ще правя
На съседите направиха и за външната им толетна канал към канализацията и аз имам външна тоалетна но никой не ме свърза към канализацията
Въпроса ми е дали има в Търново или Горна евтин адвокат който да ми помогне да защити правата ми и да мога да получа това което другите получиха и възможно ли е ревизия на моя канал защото като гледам как само пред моята къща претупаха работата каво ли е там
zlateline
Нов потребител

Re: канализация

Мнениеот julyanvonemona » 03 Авг 2013, 07:55

zlateline, чедо. Имаш ли представа че въпросите които поставяш никак не са ефтини, за да търсиш ефтин адвокат?! Иначе във В.Търново има едно младо момче което се зафаща, ама тук не смея даq го препоръчвам,'щото разни каки ще ми дърпат ушите.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот zlateline » 03 Авг 2013, 14:03

Ами ако може изпратете координатите на лични.
Аз мисля че съм в правото, си това са европейски пари за цялото село , а мен лекичко ме поотминаха , претупаха си работата спестиха материал и така.
zlateline
Нов потребител

Мнениеот julyanvonemona » 03 Авг 2013, 17:43

zlateline написа:.......................Ами ако може изпратете координатите на лични.

Разбира се че мога ама трябва да настроите входящата си поща
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот zlateline » 03 Авг 2013, 19:23

Сега я настроих.
zlateline
Нов потребител

Мнениеот klintan66 » 13 Фев 2015, 23:31

Тъй като и аз чакам лични а нямам , а в настройките ми се струва ,че съм направил нещата правилно....
ммм....може ли някой да ме ориентира...
klintan66
Младши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 14 Фев 2015, 09:01

Хм! klintan66 "Има нещо гнило в Дания" Регистриран сте през 2008 и до сега не се е намерил един който да Ви обясни как се активират настройките на личната поща.....даже е забавно!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот klintan66 » 14 Фев 2015, 13:59

julyanvonemona на много места има гнило :D
Винаги ми е приятно да срещам хора с фино чувство за хумор :lol: ,
но освен, че чакам лично съобщение точно от Вас наистина не виждам опция - "разреши получаване на съобщения"
klintan66
Младши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 14 Фев 2015, 17:51

klintan66 Там е работата, че съм в третата възраст и трудно мога да Ви обясня как се активират личните съобщения. Преди три години едвам се справих с тази задача и то с чужда (на сина ми) помощ.
разреши получаване на съобщения

РS Да не би да излиза че по принцип е забранено? Ако е така си е точно като за правен форум :D
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот klintan66 » 14 Фев 2015, 19:24

Ако може да продължим с и-мейли :) за 1-2 ориентиращи въпроса ... :?:
kapone@abv.bg
klintan66
Младши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 14 Фев 2015, 21:07