- Дата и час: 28 Ное 2024, 11:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЮЖЕН ПОТОК
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
ЮЖЕН ПОТОК
Здравейте!Имам един личен въпрос.Притежавам земя върху която ще се строи компресорна станция на Южен поток.Искат да ми я купят за жълти стотинки, за което категорично отказвам.Може ли да ми помогнете със съвет как да постъпя?Благодаря предварително.
- rosalindam
- Нов потребител
Re: ЮЖЕН ПОТОК
Никой не може да купи земята Ви, без Ваше съгласие. Държавата може да я отчужди /насила/ и за тази процедура е необходим адвокат!
Успех!
Успех!
- n_ikito
- Активен потребител
А може ли да ме ориентирате каква е цената коята трябва да поискам?
- rosalindam
- Нов потребител
rosalindam Отчуждаването за нуждите на станцията на "Южен поток" не се извършва току тъй! Като за начало бихте ли съобщили от какъв документ сте научили че въпросната станция ще легне точно върху Вашия имот?
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
julyanvonemona написа:rosalindam Отчуждаването за нуждите на станцията на "Южен поток" не се извършва току тъй! Като за начало бихте ли съобщили от какъв документ сте научили че въпросната станция ще легне точно върху Вашия имот?
Здравейте julyanvonemona,
Получих обаждане да ме уведомят, освен това ми изпратиха и предварителен договор.
- rosalindam
- Нов потребител
rosalindam написа:julyanvonemona написа:rosalindam Отчуждаването за нуждите на станцията на "Южен поток" не се извършва току тъй! Като за начало бихте ли съобщили от какъв документ сте научили че въпросната станция ще легне точно върху Вашия имот?
Получих обаждане да ме уведомят, освен това ми изпратиха и предварителен договор.
Само че предварителният договор няма нищо общо с процедурата за отчуждаване. Съветвам Ви да внимавате и да отваряте очите си на 14.
-
julyanvonemona написа:rosalindam написа:julyanvonemona написа:rosalindam Отчуждаването за нуждите на станцията на "Южен поток" не се извършва току тъй! Като за начало бихте ли съобщили от какъв документ сте научили че въпросната станция ще легне точно върху Вашия имот?
Само че предварителният договор няма нищо общо с процедурата за отчуждаване. Съветвам Ви да внимавате и да отваряте очите си на 14.
Да благодаря за отговора, това ми е ясно и точно затова искам да я продам , но моля да ме ориентирате за цена?
- rosalindam
- Нов потребител
За Bашия случай някаква пазарна оценка според нормите за пазарно поведение не може да се създаде затова(!)
До колкото Ви е възможно - проведете разузнаване. Ако наистина проекто-трасето на "Южен поток" е утвърдено поне на фаза предварителни проучвания и то е направено в достатъчна степен на конкретност, от която еднозначно да е видно, че въпросната газ-станция ляга върху имота Ви, тогава тези които са предложили да купят имота Ви се надяват - по-късно когато държавата подготви необходимите за това условия - да спечелят от отчуждителнната процедура . Има "400 почти законни начини" (някои от които напълно законни) за това. Трябва да проявите тънък търговски нюх и да действате така че да изсмучете на МАХ кръвта на прекупвачите, като им предложите малко по-малко от това което те очакват от отчуждителнта манипулация. Има и друг вариант на действие, но за това си требе сериозно проучване с елементи на "индустриален шпионаж", което едва ли би възвърнало разходите по усилията за провеждане на подобно разузнаване.
До колкото Ви е възможно - проведете разузнаване. Ако наистина проекто-трасето на "Южен поток" е утвърдено поне на фаза предварителни проучвания и то е направено в достатъчна степен на конкретност, от която еднозначно да е видно, че въпросната газ-станция ляга върху имота Ви, тогава тези които са предложили да купят имота Ви се надяват - по-късно когато държавата подготви необходимите за това условия - да спечелят от отчуждителнната процедура . Има "400 почти законни начини" (някои от които напълно законни) за това. Трябва да проявите тънък търговски нюх и да действате така че да изсмучете на МАХ кръвта на прекупвачите, като им предложите малко по-малко от това което те очакват от отчуждителнта манипулация. Има и друг вариант на действие, но за това си требе сериозно проучване с елементи на "индустриален шпионаж", което едва ли би възвърнало разходите по усилията за провеждане на подобно разузнаване.
-
8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|