Само че в борбата има хватки. Научете най напред как се прави хватката "сърма" (една от най-популярните и най-ефективните. Като дете в някогашното ЦДНА един батко прилагайки ми "сърма" за винаги ме отказа от това да стана борец ). Ако сте малко повече начетен евентуално можете да извлечете някакво право в своя полза от факта че стрехата от покрива на съседа ви навлиза във вашия имот. Това обаче не е достатъчно. Трябва да имате усет или елементарни познания по практична психология за да си изберете адвоката на когото да разчитате че ще Ви свърши работа, защото отново ще опрете до съдебната система. И понеже от цялото Ви поведение до тук, се разбира че нямате намерение да научите поне "сърма", най- вероятно е в житейски план да си останете обикновено пушечно месо.pisenxeto написа:.....Така,че не мисля да се примиря с проблема и да се боря до край.
- Дата и час: 24 Ное 2024, 14:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
проблем с незаконен строеж
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
84 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: проблем с незаконен строеж
Последна промяна julyanvonemona на 19 Сеп 2014, 07:29, променена общо 2 пъти
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
-
Благодаря все пак за отделеното време и коментари.
- pisenxeto
- Младши потребител
pisenxeto написа:Благодаря все пак за отделеното време и коментари.
Дано са Ви от полза!
-
84 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Строителство и регулация
|
|