начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Строително предприемачество за начинаещи

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Строително предприемачество за начинаещи

Мнениеот ivanov_p » 11 Фев 2015, 22:06

Да дерзае момчето! Строителното предприемачество е само за начинаещи, професионалистите фалираха.
ivanov_p
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 11 Фев 2015, 22:23

:D
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот bgarch » 12 Фев 2015, 10:24

deltatur написа:И сега мислите ли че ви правят чест подобни изказвания та ме нарекохте глупак, смешник, търсещ работа с увесен нос и какво ли не.Това ли сте вие юристите??? Интелигенцията на нашето общество ??/Хората на които се доверяваме вие да защитавте нашите права??? Дано хората да прочетат тези постове да ви видят какво представлявате. Как не ви е срам. Пиша и в други форуми но никъде не съм видял такова просташко и дебелашко хулене. Жал ми е за вас.

Не виждам кой точно Ви е обидил, още повече пък хулил. Аз смятам, че в един такъв форум не е място да си правиш реклама и да си търсиш клиенти. Това се нарича спам. Ако наистина имате какво да кажете по всички тези въпроси с удоволствие ще участвам в обсъждането им.
Изображение
bgarch
Потребител

Мнениеот deltatur » 12 Фев 2015, 12:02

Vdggbg , гледайки аватара на профила ви нали не мислите че си струва да провеждаме диалог
https://stroitel.yolasite.com/
deltatur
Младши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 12 Фев 2015, 15:15

deltatur ,като се абстрахирам от рекламния елемент, както и от претенциите за периметър - в смисъл кой, кога и къде има право да прави реклама и какво да рекламира, също така като се абстрахирам от отрасловата принадлежност на този форум (въпросът за отраслата принадлежност на форума една юзърка на практика го отъждестви с памперсите ми) смея да заявя че темата "строително предприемачество за начинаещи" е много интересна, само че Вие я поднасяте от позицията едва ли не на участник в сътворението т.е. по начин не търпящ обсъждане. От гледна точка на една рекламна стратегия това е може би правилно (апропо и в рекламата има разни школи за манипулация със своите доводи, съждения и свои гуру) но публичният форум, виртуален или материален, е място където върху темите се беседва. По нещата явени ни тук има какво да се обсъжда, както като конкретика на изпълнение на отделни етапи от дейността на строителния предприемач, така и от високите нива на етиката, а също така и като правни фигури при осъществяване дейността на предприемача. Като цяло обаче на мен ми се видя дръзко да обяснявате тук "що е обезщетение" или пък как да увеличим засроителнта площ, да не говорим за това как се регулират договорни отношения. Затова аз похвалих колегата vdggbg който успя да спаси темата и чрез апела си към Вас да кажете нещо съществено тук и сега, заличи неприятните впечатления станали след изказването на някои участници вкл. и от моето.
Предвид изложеното моля погледнете на неговият аватар като на едно в крайна сметка трудулюбиво и инстересуващо се от същината на въпросите магаре. А те въпросите около строителното предприемачество са задавани преди времето на Рамзес II и няма да приключат в lex.bg.
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот Melly » 12 Фев 2015, 17:35

julyanvonemona написа:deltatur ,като се абстрахирам от рекламния елемент, както и от претенциите за периметър - в смисъл кой, кога и къде има право да прави реклама и какво да рекламира, също така като се абстрахирам от отрасловата принадлежност на този форум (въпросът за отраслата принадлежност на форума една юзърка на практика го отъждестви с памперсите ми) смея да заявя че темата "строително предприемачество за начинаещи" е много интересна, само че Вие я поднасяте от позицията едва ли не на участник в сътворението т.е. по начин не търпящ обсъждане. От гледна точка на една рекламна стратегия това е може би правилно (апропо и в рекламата има разни школи за манипулация със своите доводи, съждения и свои гуру) но публичният форум, виртуален или материален, е място където върху темите се беседва. По нещата явени ни тук има какво да се обсъжда, както като конкретика на изпълнение на отделни етапи от дейността на строителния предприемач, така и от високите нива на етиката, а също така и като правни фигури при осъществяване дейността на предприемача. Като цяло обаче на мен ми се видя дръзко да обяснявате тук "що е обезщетение" или пък как да увеличим засроителнта площ, да не говорим за това как се регулират договорни отношения. Затова аз похвалих колегата vdggbg който успя да спаси темата и чрез апела си към Вас да кажете нещо съществено тук и сега, заличи неприятните впечатления станали след изказването на някои участници вкл. и от моето.
Предвид изложеното моля погледнете на неговият аватар като на едно в крайна сметка трудулюбиво и инстересуващо се от същината на въпросите магаре. А те въпросите около строителното предприемачество са започнали преди времето на Рамзес II и няма да приключат в lex.bg.

Бля-бля-бля. Поредната "беседа", която водиш с "вътрешния си глас".
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот vdggbg » 12 Фев 2015, 18:43

deltatur написа:Vdggbg , гледайки аватара на профила ви нали не мислите че си струва да провеждаме диалог

Не допускайте грешката да съдите за хората по външния им вид - дори и във виртуална среда. И не забравяйте, че аз гледам снимката Ви в корпоративния сайт, който рекламирате - пък все още не съм се отказал от диалог с Вас.
Аватар
vdggbg
Активен потребител

Мнениеот petko_a » 12 Фев 2015, 19:03

Корпоративен сайт с безплатен домейн?! :lol: Ами смешно ми е, съжалявам!
petko_a
Потребител

Мнениеот vdggbg » 12 Фев 2015, 19:11

Хич не съм и обърнал внимание какъв му е домейнът... :oops: А как, според теб, да го нарека - образователен ли? Или пък - информационен?
Аватар
vdggbg
Активен потребител

Мнениеот petko_a » 12 Фев 2015, 19:49

Де да го знам как се нарича. Все пак не може да се твърди дори, че е собственост на написаната фирма. Който си мисли, че е обратното, може да погледне какво се случи съвсем, съвсем наскоро с десетки "корпоративни" сайтове, ползващи hit.bg. Представяш ли си btv.hit.bg или bnt.yolasite.com? Смяяяях!
petko_a
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 12 Фев 2015, 20:02

petko_a написа:....Корпоративен сайт с безплатен домейн?! :lol: Ами смешно ми е, съжалявам!....
По мое мнение ти правиш грешката на една друга юзърка. ( Мelly не се набутвай - не се отнася за тебе!) Съдиш за явленията по това, кому колко пари струват! В общия случай това статистически е вярно. Но също така статистически е вярно че богатите компании са богати защото системно икономисват от дребни разходи, така че защо в една оживена забавачница каквато е lex.bg да не лашнат една залъгалка без да плащат въобще? :D
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот vdggbg » 12 Фев 2015, 20:10

petko_a написа:Де да го знам как се нарича. Все пак не може да се твърди дори, че е собственост на написаната фирма. Който си мисли, че е обратното, може да погледне какво се случи съвсем, съвсем наскоро с десетки "корпоративни" сайтове, ползващи hit.bg. Представяш ли си btv.hit.bg или bnt.yolasite.com? Смяяяях!

Ако искаш да кажеш, че човекът е несериозен - сакън, недей. Все пак - тръгнал е да продава "ноу-хау". А и виж го по-горе как пали от четвърт... :D
Аватар
vdggbg
Активен потребител

Мнениеот petko_a » 12 Фев 2015, 21:06

Г-да архитекти, гледахте ли Публичния разказ за архитектурата? Аз почти изцяло го изпуснах, щото се смея тук на безплатни домейни. :|
petko_a
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 12 Фев 2015, 22:09

petko_a написа:Г-да архитекти, гледахте ли Публичния разказ за архитектурата? Аз почти изцяло го изпуснах, щото се смея тук на безплатни домейни. :|
Аз го пропуснах поради немукаетлък!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация