Здравейте,
Бихте ли препоръчали добър адвокат в област проблеми в строителството - нашата сграда е застрашена от нов строеж, при който не са спазени никакви изисквания - гъстота на застрояване, озеленяване, близост до нашата сграда, много голяма височина на новата сграда, закрива тотално юга на нашата сграда (и оттам достъпа на слънчево огряване). За София иде реч. На всички озовали се - предварително благодаря.
- Дата и час: 24 Ное 2024, 16:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся добър адвокат в област проблеми в строителството
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Търся добър адвокат в област проблеми в строителството
Струва ми се, че малко късничко сте се сетил/а.
-
Melly - Старши потребител
Обърнете се към новия омбудсман!
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Melly написа:Струва ми се, че малко късничко сте се сетил/а.
В какъв смисъл късно?
- imthedevil
- Нов потребител
imthedevil написа:Melly написа:Струва ми се, че малко късничко сте се сетил/а.
В какъв смисъл късно?
При толкова семпъл разказ, отговорът ми е продиктуван от предположение за ненавременни мерки от ваша страна по повод новото строителство в съседен имот.
С питане по форумите и "постен" преразказ на случая, не става.
-
Melly - Старши потребител
Манолова става за омбудсман, а не луеса Пенчев. И аз съм дюстабан ама аман от дефектници. Пенчев не беше нормален активен и желаещ промени человек а правещ физиономии. Омбудсмана трябва да е чук, а не екранен лъв. Иначе е оправен административен съдия, ми Мая е също неглиже като юрист, ама требва да върши работа.
И не е лесно да се оправи такава бакия, трябва исково - негаторен иск за нарушени граници и става кампания. И като се падне на районен съдия и Майкъл Джексън, да е спокоен в сънищата си, не може да изтанцува такъв стакато каданс.
И не е лесно да се оправи такава бакия, трябва исково - негаторен иск за нарушени граници и става кампания. И като се падне на районен съдия и Майкъл Джексън, да е спокоен в сънищата си, не може да изтанцува такъв стакато каданс.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|