- Дата и час: 24 Ное 2024, 16:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
казан за ракия
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
казан за ракия
Искам да закупя имат на чиято територия има действащ казан за ракия.Каква е процедурата да продължа с тази дейност?
- petenceto2
- Нов потребител
Re: казан за ракия
рикия да се чете - бел.ред
и да ме каниш често....
и да ме каниш често....
- sterster
- Потребител
Най-напред проучи чия е тази територия и после ще видим.petenceto2 написа:Искам да закупя имат на чиято територия има действащ казан за ракия.Каква е процедурата да продължа с тази дейност?
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Тези казани в старо време бяха на общините. Чувал съм, че е имало и към ТКЗС-тата, но не съм сигурен, а може и казанът да е ТКЗС-то или друга кооперация, а земята да е била общинска, сложна история.
- ivanov_p
- Активен потребител
Именно, но може и казанът да е бил на "чорбаджия-изедник" от преди 09.09.1944г. та да е реституиран.
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|