Имам имот до границата на регулацията с променен статут и право на строеж.Над мен имам съсед.Покрай двата имота минава път.Трябва да бъде изработен парцеларен план за ел.захранване.EVN имат ангажимент до границата на регулацията.Оттам нататък прекарването на захранването е за моя и на съседа ми сметка.Дотук добре, но EVN не са съгласни с проект при който кабела минава по пътя, а искат да мине през моя парцел за да достигне до съседа ми ,т.е. през моя парцел да се изгради сервитут.Аз не съм съгласен.Как да го избегна при условие ,че проекта на ВиК дружеството минава по пътя и е приет и мисля ,че е редно и ел.захранването да мине по пътя.
Благодаря предварително!
- Дата и час: 24 Ное 2024, 12:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как мога да избегна сервитут?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Как мога да избегна сервитут?
как вашият имот е придобил режим на имот в който може да се строи същото обяснете и за съседа Ви!
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Re: Как мога да избегна сервитут?
julyanvonemona написа:как вашият имот е придобил режим на имот в който може да се строи същото обяснете и за съседа Ви!
julyanvonemona - писах ви на лични съобщения с въпрос. Благодаря.
- rezuz
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|