начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Pomosht -razvod!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Pomosht -razvod!

Мнениеот Kity » 01 Дек 2002, 23:45

Nishto ne mi e iasnno... kak proticha, kolko wreme, na kakwi etapi, kakawi dokumenti da priemam ili podpiswam, kak da zashtitq deteto, apartamenta pridobit po wreme na braka na moe ime /koeto edwa li ima znachenie/... Imam li nujda ot adwokat??? Razwoda go iska sypruga, zaradi druga zena. Dori ne mi e qsno kak shte go oformi dokumentalno. :-( Do kolkoto znam, teppyrwa predstoj podawane na pyrwata molba.
Kity

Re: Pomosht -razvod!

Мнениеот 777 » 02 Дек 2002, 00:02

Нито Ви е нужно, нито Ви е работа, а доколкото разбирам не Ви е и професия да знаете нещата, които питате.
За Ваше щастие съществува под слънцето една група от хора, които се занимавет с проблемите на другите и това са АДВОКАТИТЕ.
Смятам, че сте интелигентен човек и от половин дума ще ме разберете.
И още нещо: на запад хората с извинение и до тоалетната не ходят без адвокат!

Успех.
777

Мнениеот marlex » 02 Дек 2002, 02:10

Bravo!Zna4i vse pak ima i normalno misleshti hora!
marlex
Младши потребител

Мнениеот annna » 02 Дек 2002, 12:40

Zdraveite,
prisaediniavam se kam otgovora na 777.Ne se tormozete , a napravo otidete v niakoia jiuridicheska kantora,kadeto shte se zaemat s Vashiat problem.
Pojelavam Vi uspeh v teparva zapochvashtata bitka!
annna

Мнениеот kalina_andreewa » 02 Дек 2002, 16:27

Zatowa polojenieto w Bylgaria e takowa......Wseki moje i razbira wsi4ko. Otidete w nqkoq juridi4eska kantora i neka te Wi zastitqt interesite, a ne sled kato opleskate nestata da se 4udite koi pyt da hwanete!!!!
:-))))))))))))
Uspeh!
kalina_andreewa
Нов потребител

Мнениеот Tais » 04 Дек 2002, 12:57

Не чакайте повече, ниама да получите различен отговор от този, че ви е необходим адвокат.
Успех
Tais

Мнениеот a-l-e-x » 08 Яну 2003, 19:49

Zdraveite!
Nadiavam se, 4e ne se 4uvstvate ujasno zle. Kakvo da vi kaja - pro4etoh vnimatelno otgovorite na va6eto pismo, no ne mislia, 4e tezi hora sa pravi.
Mnogo mi se iska horata da ne se prevrq6tat v jivotni, kogato se stigne do razvod.
Moeto predlojenie e slednoto: razvedete se po vzaimno sqglasie. Ne e nujno da se izkarvat tolkova li4ni ne6ta na pokaz. V slu4ai, 4e deteto Vi e malko, sqdqt 6te Vi prisqdi roditelskite prava - osven ako ne ste narkoman, prostitutka ili alkoholik. Pone v Bqlgaria praktikata e takava.
Ne podpisvaite za momenta nikakvi dokumenti. Kogato sqprugqt Vi podade molba, 6te vi prizovat na pomiritelno zasedanie, na koeto e dobre da se iavite.
Otnosno za6titata na deteto - normalno e da se dogovorite za niakakva razumna izdrqjka.
Advokat 6te Vi svqr6i nai-dobra rabota, no ne znam na kakqv kolega mojete da popadnete.
Mnogo mi se iska vsi4ko da e nared, za6toto pri razvod du6evnite rani sa nai-dqlboki.
Pi6ete mi o6te podrobnosti, za da moga da pomogna.
I ne se ot4aivaite!
a-l-e-x

Назад към Семейни казуси