начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Iskam razvod,poradi tova che saprugat mu e v chujbina ot god

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Iskam razvod,poradi tova che saprugat mu e v chujbina ot god

Мнениеот Zveti Draganova » 16 Яну 2003, 01:38

Moeto polojenie e pochti kato na pisalata vav foruma jena,che saprugat i jivee s druga jena,no za moia az vaobshte nishto ne znam,prosto zamina i ne se obadi poveche,veche godina i polovina.Iskam da popitam ako sledvam prozedurata -da podam molba i taka natatak,vzmojno li e da se iavia na parvoto delo i posle da me predstavliava advokat,tai kato v kraia na mart zaminavam za USA na rabota i bih iskala otsega da zadvija razvoda si.Ako niakoi advokat vesht v tezi neshta se svarje s men shte sam mu mnogo blagodarna,tai kato ne znam kam kogo da se otnesa.
Predvaritelno blagodaria za savetite.
Zveti Draganova

Re: Iskam razvod,poradi tova che saprugat mu e v chujbina ot

Мнениеот friend » 16 Яну 2003, 18:13

Movete da se razwedete, oba4e dokato nasro4i syda pomiritelno zasedanie i posle otkritoto zasedanie we4e shte se namirate weroqtno w USA. Oswen towa trqbwa da 4akate 1 mesec za postanowqwane na reshenie/sled poslednoto zasedanie/ i posle oshte tolkowa za da wleze w sila syshtoto.
friend
Младши потребител

Мнениеот ************** » 17 Яну 2003, 09:51

Mojete, dori i da ste v USA i na parvoto zasedanie - pomiritelnoto, da ne se iavi nito sapruga Vi, nito Vie, neshtata pak mogat da stanat, no sadat deistva bawno. Ako sega si podadete molbata za razvod, shte imata sadebno reshenie, chak sled okolo 4-5 mesetsa.

Мнениеот Zveti Draganova » 17 Яну 2003, 12:17

Blagodaria na vsichki za savetite,mnogo vi molia,ako niakoi moje da me nasochi kam advokat,koito bi mogal da zadviji neshtata,tai kato naistina ne znaia kam kogo da se obarna
Zveti Draganova

Мнениеот mau » 18 Яну 2003, 01:11

U-ma G-go,

As sam adwokat ot grad Russe,sawisi ot kade ste, predwid rasnoskite sa was,bih mogla da wi rasweda.W kantorata sme trima adwokati,megdu koito sam i as.Sawisi kak smiatate da saminete-legalno s uredena rabota ili nelegalno.Rasvoda bi mogal da stane bes da se jawjat i dwete strani,no po dobre bi bilo da se jawite wie na parwoto sasedanie,s ogled raslicnata praktika w raslicnite sadilista,da ne bi da wasniknat njakakvi uslognenia,primerno da se jawi sapruga wi .Ako ne se jawite wie na parwoto sasedanie trjabwa da predstawite dokument redowen,ce ne mogete da prisastvate.No tova ne moge podrobno da wi se objasni pismeno.Imate li obsti deca sas sapruga si?Tova sasto e wagen wapros.Imate li pridobito obsto imustestvo i semeinoto vi giliste cia sobstwenost e?.Ako naistina ste resili da se rasvedete,trjabwa nesabawno da sapocnete da deistvate,sastoto sapruga vi trjabwa da se prisowe na adres,ako go njama na nego adres ,sledva prisowawane s dargaven vestnik,koeto trae minimum edin mesec i cak togawa se nasrocwa parvo sasedanie.Posle se isgotvja isricno palnomostno.Iswadete si u-nie sa brak.,u-nie sa posledna adresna registracia na sapruga wi.Ako resite obadete se,ste vi pomogna.
mau
Младши потребител

Мнениеот Zveti Dragnova » 18 Яну 2003, 04:07

Az sam ot Sofia,imam apartament zakupen po vreme na braka ,no na moe ime i e kupen ot firmata na sapruga mi(poneje se polzvashe za ofis).Imame edna dashteria na 13 godini.Po prinzip az zaminavam sas zelena karta za USA i s men idva i deteto,toi mi e podpisal neobhodimata deklarazia za zaminavane na deteto s men.problema e che zamina li za USA veroiatno nai-rano shte se varna sled 1-2 godini i zatova bih iskala otsega da si uredia neshtata.Molia da se svarjete s men na zvetidraganova@abv.bg i ako moje da mi ostavite niakakav telefon za kontakt,za da se utochnim.Blagodaria predvaritelno
Zveti Dragnova

Мнениеот ***** » 21 Яну 2003, 01:07

Разводът Ви ще следва да се гледа от Софийския съд, затова най-добре ще е да се обърнете към колега от София.

Назад към Семейни казуси