начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

ПРОБАЦИЯ

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: ПРОБАЦИЯ

Мнениеот архангел » 13 Юни 2005, 16:44

"Началник",не "директор" най-вероятно е!Поне аз така си мисля "Архангел",че е длъжността!А и ти можеш да кажеш във форума,кой вятър те довя,че едно птиче ми каза,че и при теб има някаква хитринка!Поздрави от..........!И си гледай работата,не се разсеивай!
архангел

Мнениеот Грую » 13 Юни 2005, 16:50

А бе,какъв е този Архангел?Имам чувството,че прееба цялата дискусия!Дори имам чувството,че се подписва и като л.,в.д.л.!А май и като "червени шампиони"!Сам се пита и сам си отговаря!Луд!Вън нахалниците от дискусията ,иначе тя си загуби смисъла!
Грую

Мнениеот Христо » 13 Юни 2005, 20:10

Какво става бе хора, какви са тези работи- татковци, началници .....в какво го превърнахте този форум. Давайте по същество.
Христо

Мнениеот petio galev » 14 Юни 2005, 08:36

г-н Непробатор, имате ли конкретни предложения за море? пробацията ясна работа :-))
petio galev

Мнениеот Непробатор ;-) » 14 Юни 2005, 09:14

Мили ми Петьо, приятелю любезни Галев!!!
За теб имам не само конкретни предложения за море, но и куп други такива... Не всички имат отношение към пробацията... Дано там /за пробацията/ всичко ти е "ясна работа"... И като ти дойде назначението се надявам да почерпишшш... Ако може - "невиртуално"... ;-)))
Непробатор ;-)

Мнениеот мимоза » 14 Юни 2005, 10:05

То стана един форум.................не е важно кой какъв е , а какво знае
мимоза

Мнениеот архангелчо » 14 Юни 2005, 10:21

Много хитреци и селски тарикати в този форум бе..........!Леле-мале!Тук е за юристи,бе хора!Не за наркомани!
архангелчо

Мнениеот Непробатор ;-) » 14 Юни 2005, 11:04

архангелчо, за кои юристи става дума, драги?! За онази мома ли, дето пита, "Колеги, излезе ли закона за пробацията", или за другия, дето и дава акъл да види в НПК, или за третия, който гледал бТV и там жидял, как в Пловдив вече работели с осъдени на пробация "МАЛОЛЕТНИ"?!.... Ако това са юристи... ти си наистина архангел! ;-))) Аз още не съм, by the way... Ако някой се чувства обиден, sorry!
Непробатор ;-)

Мнениеот вечно втори » 14 Юни 2005, 11:36

"Непробатор",гледай си монокините по морето и изобщо не си трови нервите с някаква пробация!Защо не бях на твое място?Ех,море,море!Остави ги тия ангели,архангели и тем подобни палячовци!
вечно втори

Мнениеот Непробатор ;-) » 14 Юни 2005, 12:01

"We are the champions, my friend! So we'll keep on fighting till the end...;-)))"
Непробатор ;-)

Мнениеот Непробатор ;-) » 14 Юни 2005, 12:04

И като съм "непробатор", това не означава, че не подбирам... :-)))) Т.е. да не ми се помъкнат разни крокодили на морето!!! Да си стоят и да си чакат назначението!!! Петьо, за теб не се отнася!!! ;-)))
Непробатор ;-)

Мнениеот вечно втори » 14 Юни 2005, 12:28

Оторизирам те,да си председател на журито за най-красива жена на плажа!Може да направиш класиране за най-красиво тяло,бюст,крака и т.н.Като стигнеш до най-первезно излъчване,ще ме поканиш и аз да участвам!Почвай организацията,за да има резултат до края на юли!Дерзай,братле,каузата е свещенна и ценна!
вечно втори

Мнениеот архангел » 14 Юни 2005, 13:01

Naistina zamirisa na more....taka che zatvariame obsajdaniata za rabota...neia shte ia ima i sled nas......shte se vidim prz septemvri......
архангел

Мнениеот petio galev » 14 Юни 2005, 13:29

i na men mi se struva, 4e temata probation se zameni estestveno s druga - dosta po-privlekatelna... ;-) zurito za monokinite sformirahte li go? i da smenim li imeto na foruma?
petio galev

Мнениеот мимоза » 14 Юни 2005, 14:26

Знае ли някой примамливи оферти за Албена?
мимоза

Мнениеот вечно втори » 14 Юни 2005, 14:28

Освен да го променяме,на "голям пищен пробационнен бюст",да стартираме и да се търсим там!Или "влажна пробационна ......."!Ехе,да видим кой ще се престраши да почне !Патента е мой за името ,братлета,но ви го преотстъпвам!Хайде,непробатор,ти
вечно втори

Мнениеот Непробатор ;-) » 14 Юни 2005, 14:48

Приятелю, уж "вечно втори", а от друга - шампион, ако познаваше някои от писалите "по-горе", щеше да разбереш, колко, по дяволите, си прав за бюста... ;-)))
Непробатор ;-)

Мнениеот вечно втори » 14 Юни 2005, 15:00

Разбира се,че ги познавам!А ти не се бави ,а стартирай новата идея,че време няма!Чакам те до 5 мин.А и без това се очакват хиляди чехкини по морето!А то е ясно ,че кадето са вечно вторите,на една ръка до тях са шампионите......по футбол!Давай братле,че от преебация ми писна!
вечно втори

Мнениеот Непробатор ;-) » 14 Юни 2005, 15:20

То и на тези, дето чакат назначение им писна, ама като като са решили да пробаторстват... Е, брато, сетих се за един неологизъм -НЕПРОБАЦОИНСТВУВАТЕЛСТВУВАЙТЕ!!! Приемете го като апел! :-)))
Непробатор ;-)

Мнениеот Непробатор ;-) » 14 Юни 2005, 15:23

Sorry, НЕПРОБАЦИОНСТВУВАТЕЛСТВУВАЙТЕ !!!
Непробатор ;-)

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити