Колеги,
необходима ми е информация за Застрахователна компания "Зора Инс"л Известно ми е , че по едно време са били в ликвидация , но не знам дали производството е завършило или продължават да съществуват под някаква форма. Така че ако някой е чувал нещо за тях ще му бъда благодарен да ми сподели информацията си.
Предварително Ви благодаря.
- Дата и час: 25 Ное 2024, 13:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Молба за информация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Молба за информация
Софийският градски съд на основание чл. 630, ал. 1 ТЗ по т.д. № 500/2003 обявява неплатежоспособността на ЗПАД “Зора Инс” - София, в ликвидация, ул. Братя Миладинови 5, и определя началната й дата - 31.V.2002 г.; открива производство по несъстоятелност; обявява застрахователя в несъстоятелност; прекратява правомощията на органите на застрахователя; налага обща възбрана и запор върху имуществото на застрахователя; лишава застрахователя от правото да управлява и да се разпорежда с имуществото, включено в масата на несъстоятелността; постановява започване на осребряване на имуществото, включено в масата на несъстоятелността, и разпределение на осребреното имущество; назначава за синдик Петър Вълчев Тончев
Ако е това?
Ако е това?
- Гери
Re: Молба за информация
Много благодаря , най-накрая осъзнах ползата от форума на Лекс.бг , за което заслуга имате Вие Гери. Надвам се някога да Ви бъда и аз толкова полезен.
- Христозов
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|