начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

Молба за информация

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Молба за информация

Мнениеот Христозов » 08 Яну 2004, 16:28

Колеги,
необходима ми е информация за Застрахователна компания "Зора Инс"л Известно ми е , че по едно време са били в ликвидация , но не знам дали производството е завършило или продължават да съществуват под някаква форма. Така че ако някой е чувал нещо за тях ще му бъда благодарен да ми сподели информацията си.
Предварително Ви благодаря.
Христозов

Re: Молба за информация

Мнениеот Гери » 08 Яну 2004, 17:17

Софийският градски съд на основание чл. 630, ал. 1 ТЗ по т.д. № 500/2003 обявява неплатежоспособността на ЗПАД “Зора Инс” - София, в ликвидация, ул. Братя Миладинови 5, и определя началната й дата - 31.V.2002 г.; открива производство по несъстоятелност; обявява застрахователя в несъстоятелност; прекратява правомощията на органите на застрахователя; налага обща възбрана и запор върху имуществото на застрахователя; лишава застрахователя от правото да управлява и да се разпорежда с имуществото, включено в масата на несъстоятелността; постановява започване на осребряване на имуществото, включено в масата на несъстоятелността, и разпределение на осребреното имущество; назначава за синдик Петър Вълчев Тончев
Ако е това?
Гери

Re: Молба за информация

Мнениеот Христозов » 08 Яну 2004, 18:00

Много благодаря , най-накрая осъзнах ползата от форума на Лекс.бг , за което заслуга имате Вие Гери. Надвам се някога да Ви бъда и аз толкова полезен.
Христозов

Назад към Семейни казуси