начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

vapros

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

vapros

Мнениеот Anonimen » 13 Яну 2004, 14:15

VAZMOJEN LI E BRAK MEJDY OT EDNA STRANA- VTORI BRATOV4ED I OT DRYGATA- DASTERIATA NA DRYGIA VTORI BRATOV4ED?aKO NE KAKAV E BRAKA NISTOJEN ILI YNISTOJAEM?AKO E SKLY4EN VALIDEN LI E SEGA ILI NE?AKO EDNATA STRANA POISKA RAZVOD DRYGATA MOJE LI DA I PROTIVOSTAVI TVARDENIETO 4E BRAKA E NISTOJEN MAKAR DA E SKLU4EN KATO VALIDEN?KAKVI POSLEDITSI STE IMA ZA DVETE STRANI AKO BRAKA BADE OBIAVEN ZA NISTOJEN?
Anonimen

Re: vapros

Мнениеот Spinster » 13 Яну 2004, 14:34

Съвсем действителен е. Не е позволен брак само между роднини до четвърта степен (първи братовчеди) и ако случайно се сключи, ще е унищожаем. А тези двамата са седма. Ако и при далечно родство беше забранен бракът - то почти не остана хората за кого да се женят, всички ще са си роднини един на друг. :-)
Spinster

Мнениеот j » 16 Яну 2004, 14:07

Pravite li razlika mejdy rodstvo po semeinoto pravo i rodstvoto po nasledstveno pravo
j

Мнениеот Spinster » 16 Яну 2004, 15:45

Аз лично не правя разлика. Ти ако правиш - това е нещо ново за мен. :-)
Spinster

Мнениеот 14 » 16 Яну 2004, 16:08

Бракът е допустим,законен и валиден.
14

Мнениеот t » 16 Яну 2004, 16:15

така е! Няма място за тревога! :)
t
Младши потребител

Мнениеот Spinster » 16 Яну 2004, 16:18

Тях може да ги тревожи това, че е валиден, знам ли...
Spinster

Мнениеот t » 16 Яну 2004, 16:28

е, затова ги успокоявам де...! :)
t
Младши потребител

Назад към Семейни казуси