Ти си като развалена латерна и тук и в ДИР-а. Десет пъти ти обясних, че "пълномощното" на един юрисконсулт е за дела на дружеството му, а не за да си вре носа в чужди дела, ама ти "рупаш ли, рупаш".
Ела в СГС с пълномощно на юрисконсулт в Русе и се опитай да си вреш носа в чуждо дело, по което не си страна :))))
А и само си виж наглото поведение. Гега пуска постинг, в който казва, че чл. 72 от СК е неприложим, ако страните не са в брак. посочва и съдебна практика по въпроса.
Донка се появява и вместо да развие спокойно и аргументирано своята теория веднага започва с обидите http://www.lex.bg/phorum/read.php?f=9&i=2973&t=2965.
Малко цитати от нейното "творчество": "Гега какви глупости говориш; чл.72 от СК важал само за родители които са съпрузи -върховни глупости ; Гега
айде стига писа глупости из форума". Твърде невъзпитано, за да не кажа просташко поведение. При това непредизвикано с нищо. Или може би предизвикано от комплекси за "Русиенскиа РабФак"! А, Донке?
- Дата и час: 23 Ное 2024, 05:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Има ли изход?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
46 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Има ли изход?
Хора, Вие добре ли сте?!!!!До преди малко "почиствах" оня плювалник относно комплексарите сред нас....Кажете ми, кой нормален човек ще влезе в адвокатска кантора, ако види отношението Ви един към друг, освен ако не са го подпрели с базука?Писна ми да се правя на омиротворител!!!Уважавайте мнението на другия и се спрете с тези лични нападки, че в тази плюнкаджийница, в която превръщате форума, не се знае кой ще се пльосне пръв.До там ли се простира професионализмът Ви, колеги?Ами изправете се пред някое огледало, та дано видите Господ....
- susnhine_75
Какво значи "почиствахте"? Ако сте админ вие би трябвало да "почистите" грубия език, който Донна2 си позволява спрямо Gega.
А ако не сте трябва да прочетете по-обстойно темата (и не само нея) и да резберете, че проблемът не е в това "кой е добре" и "кой е професионалист", а в маниера на някои юрисконсулти да обсебват форума по всички въпроси. Между другото, имаше изрична тема по въпроса, но и тя беше... "почистена"!
А ако не сте трябва да прочетете по-обстойно темата (и не само нея) и да резберете, че проблемът не е в това "кой е добре" и "кой е професионалист", а в маниера на някои юрисконсулти да обсебват форума по всички въпроси. Между другото, имаше изрична тема по въпроса, но и тя беше... "почистена"!
- _abettor
Това с базуката ми хареса!!!!!!! ГОТИНО, ГОТИНО!!!
Гега, не ти трябва да спориш с Донна. Да не кажеш, че не съм те предупредил. Мислех, че нямаш време за губене.
Разбира се, по съществото на дискусията те подкрепям изцяло. За пореден път имам възможността да се убедя, че електричеството по невроните ни се движи по един и същи начин.
Ако имаш желание, моля вземи отношение в дискусията "ПРОБЛЕМ С ПАСПОРТ", тъй като мисля е по-важна, а и тази вече е изчерпана що се отнася до същността на проблема.
Гега, не ти трябва да спориш с Донна. Да не кажеш, че не съм те предупредил. Мислех, че нямаш време за губене.
Разбира се, по съществото на дискусията те подкрепям изцяло. За пореден път имам възможността да се убедя, че електричеството по невроните ни се движи по един и същи начин.
Ако имаш желание, моля вземи отношение в дискусията "ПРОБЛЕМ С ПАСПОРТ", тъй като мисля е по-важна, а и тази вече е изчерпана що се отнася до същността на проблема.
- Иван
В Общи дискусии, последна публикация от 17.09., 14.54ч. Малко е старичко, но интересно.
- Иван
46 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|