начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

малък информационен въпрос от един учащ

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

малък информационен въпрос от един учащ

Мнениеот bubu » 20 Юли 2005, 12:43

Здравейте на всички.
Аз съм още учащ се новобранец и искам да Ви задам един малко информационен въпрос.Защото искам да съм информирана все пак за това,което ми предстои. Ако не Ви затруднявам ще Ви бъда благодарна,ако ми дадете някаква информация. Става въпрос за следното: знам,че предстои един задължителен стаж от три месеца и издава се някаква стажантска книжка.Какво представлява тя, нещо като студентската книжка ли е, и за нея ли трябва пак снимка,съдържа някакво мнение или оценки може би?
Моля, за някаква информация.Ще съм Ви благодарна, ако ми обясните.
bubu
Нов потребител

Мнениеот g.atanasova » 20 Юли 2005, 15:28

След като положите успешно държавните си теоретични изпити, следва да подадете молба за започване на стаж в съответния окръжен съд, чрез МП. Стажантската книжка ще Ви бъде издадена от ОС, към който се провежда Вашият стаж. В нея не се поставя снимка. След приключване на отбелязаният Ви по програма етап от стажа, книжката Ви се заверява от Вашият ръководител /патрон/ от окръжен съд, районен съд, прокуратура, следствие и адвокатура. Колегите, с които сте работили отбелязват делата, с които сте се запознавали, респ. работили по тях, както и впечатленията си от Вашите способности и подготовка. Подписаната и подпечатана книжка следва да представите в МП при подаване на документи за допускане до практико-теоретически изпит. Успех!
g.atanasova
Младши потребител

Мнениеот Гост » 21 Юли 2005, 08:18

Blagodaria Vi, g.atanasova,za informaciata,koiato mi dadohte otnosno vaprosite mi za stajantskata knijka.
Гост

Назад към Семейни казуси