начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

dokazvane na proizhod

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

dokazvane na proizhod

Мнениеот denca » 04 Авг 2005, 17:20

Sus sigurnost znam,4e prababa mi i pradqdo mi sa gurci,no vuv vsi4ki registri v Ob6tinata pi6e,4e sa bulgari.Trqbva da dokaja,4e imam grucki proizhod.Vuzmojno li e tova i kum kogo trqbva da se oburna?Blagodarq predvaritelno!!
denca
Нов потребител

Мнениеот Гост » 10 Авг 2005, 15:11

Провери ли там кой принцип е валиден за произхода- на кръвта или на земята?? Щото, ако е втория, ще си останеш българин, понеже си роден тук, независимо какви са били дядовците и бабите
Гост

Мнениеот Гост » 10 Авг 2005, 20:57

A kude moga tuk v Bg da razbera kakuv e reda po izdavane na takuv tip dokument i eventualno dali tova 4e rodninite sa s grucka kruv mi dava pravo da prebivavam v Gurciq
Гост

Мнениеот паисий » 11 Авг 2005, 14:48

Но някои не обичат да знаят за своя български род, а се обръщат към чужда култура и чужд език и не се грижат за своя български език, но се учат да четат и говорят по гръцки и се срамуват да се нарекат българи. О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език?
паисий

Мнениеот Гост » 11 Авг 2005, 14:50

Koi e kazal,4e ne iskam da znam za roda si????To4no za tova iskam da dokaja,4e praradotelite mi sa gurci.I tui kato gledam govorq na bulgarski.Mersi za pomo6tta!
Гост

Мнениеот gopeto » 11 Авг 2005, 15:23

Ei smotaniak, gurcite sa naj-tupite sy6testva na zemiata i se nadiavam bel den da ne vidat tia mazni i debeloguzi su6estva. Kvi gurci sa bili baba ti i dedo ti. Tuka si4ki sa bulgari. U Grcia kak nema malcinstva?
Nai mrazim takiva bukluci kato tebe deto se gr4eiat. Bel den da ne vidat.
gopeto

Мнениеот Гост » 11 Авг 2005, 15:51

Gope. moga da ti kaja che ne si prav 6toto v Gurciq e mnogo po-gotino otkolkoto v BG. I iskam da se premestq tam da jiveq
Гост

Мнениеот Гост » 11 Авг 2005, 18:14

Blagodarq za podkrepata :)
Гост

Назад към Семейни казуси