- Дата и час: 26 Ное 2024, 23:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
СПЕШНО-МАЙКА НЕ Е ВИДЯЛА СИНА СИ 4 ГОДИНИ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
СПЕШНО-МАЙКА НЕ Е ВИДЯЛА СИНА СИ 4 ГОДИНИ
Майка съм на 16 годишен син.От десет години съм разведена с баща му,след ужасни години на семеен тормоз с чест единствен свидетел - невръстното дете.Бащата не можа да ми прости , че събрах сили и се разделих с него и когато съда присъди на мен род.права,а на него режим за виждане събота и неделя два пъти мес.,той явно непрестанно е обработвал сина ми - обяснявал му е колко съм виновна и т.н.Въпреки това сина ми Милко растна до 12 години изцяло по мойте майчини грижи,обичаше ме и ме имаше за верен приятел,свиреше с голямо желание на пиано,пееше и беше весел и щастлив.Баща му заведе дело за промяна на род.права и в съдебната зала,детето на което последните думи бяха -мамо,ти нали ме обичаш и ми вярваш-наговори ужасни неверни истории и очернящи измислици за мен.Оттогава той,сина ми,живее при баща си и постепенно изцяло е изолиран от мен,отказва всякакви контакти,а от есента на 2004г българският съд даде родителски права на бащата.При опитите на се видя с сина ми Милко, той се държи много много враждебно и вече четири пъти ме удря,с юмрук през лицето-сякаш виждам баща му-лекар кардиолог-който така удряше ,че и двете ми тъпначета на ушите са спукани.Помогнете ми с правен и житейски съвет,защото съзнавам колко опасно е за развитието на сина ми това"възпитание"до пълно намразване,описано като Синдром на Родителско Отчуждаване.След дълги консултации съм завела съдебно дело за поведението на бащата,но силно съм притиснена за резултатите.С голяма майчина благодарност-Гиргина Стоянова
- guirguina_s
- Нов потребител
Имате нужда от квалифицирана помощ,така че се обърнете за съвет към адвокат,който ще се ангажира със случая и би могъл да ви помогне.Тук всеки може да ви дава съвети,но..............си мисля че не биха били най-удачни,тъй като колегите не разполагат с цялата информация и доказателства. Желая Ви успех!
- галина
Интересно като как колегата адвокат, ангажирайки се със случая ще разреши поведенческия проблем на сина на госпожата. Все пак и ние юристите трябва да си знаем мястото и мярката!
- justine
- Потребител
обърнете се към агенцията за закрила на детето,там разболагат с чудесни педагози.А ако се докаже ,че бащата настройва детето против майката ,че не го възпитава добре ,при условие ,че майката има желание и материална възможност да поеме грижите върху детето ,то тогава може да се иска тя да получи род. права.Така ,че една консултация с адвокат ,както и помощ от компетентен юрист винаги е нужна колега.
- Гост
Samo ne se obrashtaite kam otdel sakrila sa deteto, as napravih sashtoto a te vmesto da si svarshat rabotata ...gospojata koiato otgovariashe sa moiat sluchai kasa che as nemoga da svikna psihicheski che deteto sa go dali na bashtata. Satvoriha si ochite pred istinata,nesavisimo che as imah po dobrite vasmojnosti i che bashtata ne se griji sa deteto kakto triabva.Tova e edna agenzia v koiato rabotiat hora koito ot niama i nakavo drugo da rabotiat i sa tova sa tam.Po prinzip vie shte ste prosto poredniat nov sluchai koito edvali shte obarnat niakavo vnimanie.Te se posovavat na reshenieto na sada i ako ne ste dovolna natiah ne im puka nito sa vas nito sa deteto.
- srebarna
[quote="srebarna"]Samo ne se obrashtaite kam otdel sakrila sa deteto, as napravih sashtoto a te vmesto da si svarshat rabotata ...gospojata koiato otgovariashe sa moiat sluchai kasa che as nemoga da svikna psihicheski che deteto sa go dali na bashtata. Satvoriha si ochite pred istinata,nesavisimo che as imah po dobrite vasmojnosti i che bashtata ne se griji sa deteto kakto triabva.Tova e edna agenzia v koiato rabotiat hora koito ot niama i nakavo drugo da rabotiat i sa tova sa tam.Po prinzip vie shte ste prosto poredniat nov sluchai koito edvali shte obarnat niakavo vnimanie.Te se posovavat na reshenieto na sada i ako ne ste dovolna natiah ne im puka nito sa vas nito sa deteto.[/quote]
Az ot 4 godini i 4 mecetca sam se obrachtala kam vsitchki institucii v Balgaria,samo edna biah propusnala -HORATA!Zatova sega pitam i chte prodalgavam da pitam i da tarsia drugi,kato men za da nameria sili-ne moga da poneca tche sina mi ,koito tolkova silno me obitcha i e dobro i razumno momtche moge da udria taka gestoko maika si prez liceto i da govri strachno lochi dumi-goliama bolka i griga-HORA pomognete mi!Girgina
Az ot 4 godini i 4 mecetca sam se obrachtala kam vsitchki institucii v Balgaria,samo edna biah propusnala -HORATA!Zatova sega pitam i chte prodalgavam da pitam i da tarsia drugi,kato men za da nameria sili-ne moga da poneca tche sina mi ,koito tolkova silno me obitcha i e dobro i razumno momtche moge da udria taka gestoko maika si prez liceto i da govri strachno lochi dumi-goliama bolka i griga-HORA pomognete mi!Girgina
- guirguina_s
- Нов потребител
Съжалявам,че srebarna е попаднала на такива служители на Агенцията за закрила на детето-но това не значи да не вярваме в системата, понякога е и от полза.Застъпвам се за изказаното от Гост мнение- обърнете се към Агенцията/за краткост/,посъветвайте се и с адвокат.Успеете ли с помощта на психолозите и педагозите да докажете,че са застрашени нормланото психическо и физическо израстване на детето, което окава влияние върху и е пряко следсвие от възпитанието му,получено от бащата - ще ви трябва и адвокат...успех !
- edna_jena
- Нов потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|