начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

molba za pomosht

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

molba za pomosht

Мнениеот Гост » 02 Сеп 2005, 11:38

Със съпруга ми нямаме развод, но от 3 месеца не живеем заедно. Проблема е в това, че имаме дете на 9,5 г. и то не иска да остане да живее при мен. В момента живея при родетелите си в друг град и синът ми не е свикнал тук. Това се използва от съпруга ми и от неговите родители и в момента детето е при баща си и той не иска да го пусне да живее при мен. Все още не съм подала молба за развод, т.к. за момента нямам работа и мисля, че това ще е проблем. Какво мога да направя, за да си върна детето и за момента имам ли някакви шансове това да стане преди да започне училище?
Гост

Мнениеот Гост » 02 Сеп 2005, 12:25

намерете си работа ,подайте молба за развод с иск за привременни мерки,обосновете се добре защо е нужно детето да живее при вас и трябва да успеете.
Гост

Мнениеот legeon » 02 Сеп 2005, 12:41

za da vi dadat deteo v tazi situatzia e po-dobre da se varnete obratno i jiveete tam zaedno s deteto si dokato poluchite razvod.
posle se mestete kadeto iskate
t.e. deteto triabva da e s vas.
legeon

Мнениеот Гост » 21 Сеп 2005, 11:22

При условие, че нямаме офицален развод и детето в момента е при баща си, въпреки моето голамо желание то да е при мен има ли право бащата да не го пуска при мен на гости т.к. живеем в различни градове и какво мога да направя в този случай?
Гост

Назад към Семейни казуси