начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

безработна и майчинство????

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

безработна и майчинство????

Мнениеот Клара » 30 Сеп 2005, 11:05

Здравейте,бихте ли ми помогнали на следния въпрос?
Бременна съм в петия месец ,нямам никакъв трудов стаж и никаква здравна осигуровка,никога не съм се записвала в бюрото по труда като безработна.
Имам ли право на някакво майчинство и ако е така къде трябва да отида и да попитам как точно става?
Благодаря Ви предварително!
Клара

Мнениеот Гост » 30 Сеп 2005, 14:23

лошо - в социална служба към общината.
Гост

Мнениеот Гост » 01 Окт 2005, 20:39

трябвадаимаш8м.осигурителен стаж!!!
Гост

Мнениеот neznaiko » 06 Окт 2005, 16:33

Niamate pravo na mai4instvo no bihte mogla da kandidatsvate za semeini pomoshti za detsa pred Direktsiata "Sotsialno podpomagane" po postoiannia vi adres. Imate pravo na slednite pomoshti ako otgovariate na iziskvaniata na zakona- ednokratna pomosht za bremenost predi rajdane (45 dni predi rajdane) Ednokratna pomosht za rajdane i pomosht za otglejdane na dete do navarshvane na edna godina
neznaiko

Мнениеот Гост » 13 Окт 2005, 18:10

значи положението ми не е хич розово :)
Благодаря Ви за отговорите
Гост

Назад към Семейни казуси