начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

izlizane na dete zad granica

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

izlizane na dete zad granica

Мнениеот example » 27 Ное 2002, 10:04

Njakoj bi li mogal da pomogne za podobna situacija?Dve godini tatkoto ne se seshta che ima dete.Sega kogato mu kazah che imam osigurena dobra rabota ot fevruari mesec dogodina,pri koeto sa osigureni i otlichni uslovija za deteto,toj izvagda dalboko skritite do tozi moment roditelski chuvstva i interesi,otkazva da razpishe razreshenie za preminavane prez granica na deteto.Kato za otglegdaneto mu tuk shtjal da razchita na bolnata si majka i izdragkata na deteto,vapreki che toj samija do sega ne i e izpratil i para.
example

Re: izlizane na dete zad granica

Мнениеот dragnewa » 27 Ное 2002, 13:23

zashto ne go lishite ot roditelski prawa?example написа:
>
> Njakoj bi li mogal da pomogne za podobna situacija?Dve godini
> tatkoto ne se seshta che ima dete.Sega kogato mu kazah che
> imam osigurena dobra rabota ot fevruari mesec dogodina,pri
> koeto sa osigureni i otlichni uslovija za deteto,toj izvagda
> dalboko skritite do tozi moment roditelski chuvstva i
> interesi,otkazva da razpishe razreshenie za preminavane prez
> granica na deteto.Kato za otglegdaneto mu tuk shtjal da
> razchita na bolnata si majka i izdragkata na deteto,vapreki
> che toj samija do sega ne i e izpratil i para.
dragnewa

Мнениеот example » 29 Ное 2002, 20:01

zashtoto njama da imam vreme,za tazi do kolkoto razbiram tromava i trudna procedura,a v protiven sluchaj shte propusna sroka za zapochvane na rabota,ot druga strana ako go ostavja na majka si ne znaja,tja veche e vazrastna.Pomognete molja ,ako ima drug nachin nasochete me pone
example

Мнениеот annna » 02 Дек 2002, 12:49

Doskoro imah podoben sluchai,no edinstvenoto razreshenie mamerih v chl.74 chl.75 (i aliniei)na SK.
Vie moje da poiskate samo ogranichavane na roditelski prava t. e. da mu otnemete predstavitelnite funkzii kato roditel i togava Vie ostavate edinstven tituliar ,i niama da imate nujda ot negovoto saglasie.
Prozedurata trae okolo 6 m.-dalga e , no vse pak e vava vash interes.
Pojelavam Vi uspeh!
annna

Мнениеот oxs » 03 Дек 2002, 11:56

Правно основание чл.72 ал.1 от СК
Подкрепете го със солидни доказателства от рода на : трудова виза, всички необходими документи по социалното и здравно осигуряване на съответната държава подготвени от работодателя Ви. Евентуално - банкова сметка с парична сума достатъчна за престой в страна от шенгенското пространство.
oxs

Мнениеот example » 05 Дек 2002, 15:59

blagodarja na vsichki , javno shte trjabva da za mina parvo bez deteto , a sled tova spomoshtta na vashego brata da se preborja.
I vapreki vsichko njakoj ako se priseti v skoro vreme neshto interesno molja neka da me informira
xdr011@yahoo.com
example

Мнениеот мел » 08 Дек 2002, 17:29

Ne se otkazvai!
Ima i po-lesen nACHIN. Prosto podai molba do saotvetnia raionen sad po mestogiveeneto na deteto za razreshenie za patuvaneto i razreshenieto na sada ima silata na not.zaverena deklaracia ot bashata! Minah po tozi pat!
мел

Konkretno

Мнениеот Guest! » 11 Дек 2002, 15:14

Kolko vreme vi beshe neobhodimo za izvajdane na tova reshenie? I koya godina beshe tova?
A bashtata ne se li "syprotivlyavashe"?
Pitam poneje i az minah po tozi pyt - za 1 godina uspyah da polucha reshenie ot raionen sud! I vse oshte "se vyrtim" po sydilashtata.
Ne znaya dali example e gotova na tozi variant?! I dali tya znae che ako otsystva poveche ot 6 m. moje da zagubi pravata nad deteto si?
Guest!

Мнениеот vladimirov » 11 Дек 2002, 15:26

Poiskajte ot sada da vi razreshi da izvedete deteto, a posle moze i da vodite delo. Procedurata ne e dalga i stava za dni
vladimirov
Нов потребител

Мнениеот annna kam vladimirov » 11 Дек 2002, 19:43

Zdraveite,
vasheto iziavlenie me zainteresuva!Bihte li obiasnili po-podrobno prozedurata,koiato predlagate i trae"DNI"?vladimirov написа:
>
> Poiskajte ot sada da vi razreshi da izvedete deteto, a posle
> moze i da vodite delo. Procedurata ne e dalga i stava za dni
annna kam vladimirov

Guest! kym Vladimirov

Мнениеот Guest! » 13 Дек 2002, 10:18

Ako g-n Vladimirov znae neshto poveche po vyprosa s izvajdane na razreshenie za izlizane na dete v chujbina samo za nyakolko dni neka da byda taka dobyr da kaje kakvo znae. Ili pone da si ostavi e-mail da mu pisha.
Guest!

Мнениеот example » 19 Дек 2002, 13:51

kak da se svarva s vas
example

Мнениеот Dimitar Asenov » 19 Дек 2002, 16:39

Необходимо е да имате в наличност оригинални документи като: трудова виза, всички необходими документи по социалното и здравно осигуряване на съответната държава подготвени от работодателя Ви. Евентуално - банкова сметка с парична сума достатъчна за престой в страна от шенгенското пространство. За предпочитане да имате всички тях.
Освен това и Нотариална покана до бащата, с която Вие го каните в 3-дневен срок да даде нотар. заверена делкарация, че е съгласен детето да излезе от БГ.
Процедурата е по чл.72 от СК и става за няколко дни.
Dimitar Asenov

Iziasnete molya!

Мнениеот Guest! » 20 Дек 2002, 12:14

G-n Asenov,

molya da poyasnite v koj syd e vuzmojno da se vzeme reshenie po chl.72 SK ZA NYAKOLKO DNI?! Poneje v moya sluchaj na syda beshe neobhodima edna kalendarna godina za da vzeme reshenie po chl.72 SK.
Molya za poyasnenie zashtoto lipsva kategorichna praktika po vyprosa. Ima sluchai kogato sydyt izliza sys stanovishte che isk po chl.72 SK e nedopustim predvid novia zakon za bulg.dokumenti.
Guest!

Мнениеот example » 20 Дек 2002, 14:08

Do tuk dobre ,samo smetkata moga da ja imam sled kato zamina.A ostanallite neshta shte gi sabera.Sled tova kade da Vi namerja?
Blagodarja na vsichki za vssichko!
example

Назад към Семейни казуси