Iskam da popitam, kak moga da razbera dali ima podadena molba za razvod, dali e imalo delo i dali ima v kraina smetka razvod?
Pri razvoda na 2-ma dushi Unishtogavat li se bra4noto svidetelstvo i dokumenta ot zarkovniq brak?
Sas koi trqbva da se svarga za da razbera otgovora na moite vaprosi?
- Дата и час: 26 Ное 2024, 23:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Kak moga da razbera....
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Ако се отнася до Вас лично и Вашият съпруг - най-лесният начин е да отидете в служба ГРАО и там ако вече сте разведена, няма начин да не е отразено в компютъра. При дело за развод се представя у-ние за сключен граждански брак в оригинал, което остава в делото, ако то приключи с развод. Другият начин е да се провери в деловодството на съответният Районен съд по имената на страните.
- Гост
Re: Kak moga da razbera....
Ne se otnasq do men, otnasq se do maga s koito giveq.
Na men edva li shte dadat informaziq ako otida v sada i poiskam takava....
Kakvo e vasheto mnenie?
Na men edva li shte dadat informaziq ako otida v sada i poiskam takava....
Kakvo e vasheto mnenie?
- Anonimna
A nqma li da mi iskat dokument za samoli4nost?????
Edva li na vseki koito iska da si proveri neshto shte badat taka blagosklonni da mu davat taka dokumentaziqta....
Stava vapros za poslednite 2 - 3 godini.
No vsi4ki originalni dokumenti sa v kashti, ne sa predadeni.
Moge li da mi dadete oshte nqkakvi podrobnosti, kato naprimer kade i kak da pitam, po kakav na4in i t.n Naistina nikoga ne sam bila v sad i ne moga da se orientiram dobre v obstanovkata
Predvaritelno blagodarq za informaziqta
Edva li na vseki koito iska da si proveri neshto shte badat taka blagosklonni da mu davat taka dokumentaziqta....
Stava vapros za poslednite 2 - 3 godini.
No vsi4ki originalni dokumenti sa v kashti, ne sa predadeni.
Moge li da mi dadete oshte nqkakvi podrobnosti, kato naprimer kade i kak da pitam, po kakav na4in i t.n Naistina nikoga ne sam bila v sad i ne moga da se orientiram dobre v obstanovkata
Predvaritelno blagodarq za informaziqta
- Anonimna
Da no vse pak se opasqvam 4e nqma da mi dadat takava informaziq....
A eventualno kakva e tarifata na edin advokat v tozi slu4ai, prosto da napravi spravkata?
A eventualno kakva e tarifata na edin advokat v tozi slu4ai, prosto da napravi spravkata?
- Anonimna
Da no vse pak se opasqvam 4e nqma da mi dadat takava informaziq....
- Anonimna
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|