начало

Какво (не) знаем за Шенгенската система Какво (не) знаем за Шенгенската система

Изнасили ме!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Изнасили ме!

Мнениеот Нещастен съпруг » 01 Дек 2005, 16:54

Съпругата ми е извънредно похотлива жена! Все иска секс, а аз не винаги имам желание за това. При това, не се разбираме много-много и когато се скараме после нямам никакво полово желание. При нея е точно обратното. Тя е с 20 кила по-тежка от мен!
Един път след един от многобройните ми скандали те искаше да се любим, но аз се опъвах, тя ме преби а после ме изнасили, въпреки че аз се съпротивлявах :(
Консултирах се с адвокат да я съдя, но той каза че няма изнасилване на мъж по българския наказателен кодекс, а само на жена. Мъжът бил приравнен на нищожество в това отношение - той не можел да бъде изнасилен :evil:
каза ми:
Можеш само да се разведеш!
Страх ме е да подам молба за развод. Тя пак ще ме бие като разбере, а аз няма къде да отида да живея. Взимам 200 лв заплата, работя като невъоръжена охрана в 1 фирма.
какво да направя? :oops:
Нещастен съпруг

Мнениеот Женище » 01 Дек 2005, 17:38

Дааа, човекът се мъчи, а това, която правят с него, всъщност престъпление ли е - друг вид, освен принуда? :oops:
Дори и блудство май не е, за блудството пише "без съвкупление"?
Май най-добре да се оплаче на Миглена Ангелова.
Тя и да му разплаче майката, зрителите ще го съжалят. Може и да се намери някоя доброволка да го спаси.
Женище

Мнениеот Гост » 01 Дек 2005, 17:53

много е тъпа тая дума - "съвъкупяване"! Кой я е измислил?
Гост

Мнениеот Гост » 02 Дек 2005, 18:01

golem maitap brato:-)umrqh ot smqh...!da te iznasili jena....i wse pak wapreki 4e kolegite tuka ne sa edinodu6ni po waprosa ima li ili nqma prestyplenie - otgoworat e ima - prinuda.w tozi smisal e praktikata, kakto i teoriqta - wij napr. Stoinov - prestypleniq protiw li4nostta.kolkoto do razwoda az li4no bih go ulesnil kato wodq parwo nak.delo!
i wse pak esi e sme6no....sledwa6tiq pat ne i se ostawqi:-)uspeh!
Гост

Мнениеот кАЛИГУЛА » 04 Дек 2005, 13:02

Единственото спасение за теб е от невъоръжена охрана да станеш въоръжена - така ще пазиш достойнството. В краен случай - емигрирай:)))))
кАЛИГУЛА

Мнениеот xx » 05 Дек 2005, 20:58

Nikoi ne ti e vinoven za debelata jena, da ne si se jenil za neja, a tova 4e jivee6 pri neja zaradi jili6teto , si e 4isto ikonomi4eska pri4ina i sa6to ne e pojvalno, no javno e mnogo zle taja jena 6tom i se nalaga da postapva taka s edna nejna du6a, no i vie mai ne ste po- stoka stom vi se slu4va tova. Mojete da se razvedete i da predstavite vinata na saprugata- poboi i nasilie, prinuda. Izvadete si medizinsko. No na teb mai problemat ti e v jili6teto, a ne v jenata.
Balgarskite maje sa "divi, balkanzi", koito tropat po masata s iumruk i kazvat na jenata- "ste gleda6 samo v mene ili v stenata". Mnogo me kefite, napravo mi se priiskva da vi napravja edna svirka.
xx

Мнениеот Гост » 05 Дек 2005, 21:06

e те тва са глупости! Съгласно НК не е възможно мъж да е изнасилен от жена/и не само у нас/! Стига дивотии
Гост

Мнениеот гостенка » 07 Дек 2005, 15:53

Искам да изкажа възмущението си от Ващите отговори!!!! Дали историята на Нещастния съпруг е смешна или тъжна не е интересно в случая, защото той горкия Ви е задал конкретен въпрос, уважаеми г-да юристи: какво да прави? Пита ви, струва ми се, извършено ли е срещу него някакво престъпление от гледна точка на действащата нормативна уредба и ако да - какво точно.
Добре, "принуда" : Чл. 143. (1) Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години.
Сещате ли се нещо друго? И как според вас да го докаже?
гостенка

как ти стана щом те изнасили ?

Мнениеот за кратко » 09 Дек 2005, 11:28

много ми е странно как жена Ви Ви е изнасила - това значи , че тя е осъществила с вас полов акт - т.е има проникване от Ваша страна.как сте го осъществил ако не сте бил възбуден ???а щом сте бил достатъчно възбуден ,за да проникнете в нея - за какво насилие говориме ???изнасилване на мъж при хетеросексуален контакт ???ще се пръсна от смях , Вие ако не се разведете - може да се гръмнете:)
за кратко

Мнениеот Нещастен съпруг » 09 Дек 2005, 11:32

Съжалих че ви пуснах тази тема. Осмяхте ме :(
горкичкият аз....
Нещастен съпруг

Мнениеот Гост » 09 Дек 2005, 11:43

Ако е истина това, което казваш (изнасиления) и изнасилването и пребиването ти са станали най-късно до 9.11.2005г. (има едномесечен срок от извършване на насилието) можеш да подадеш молба до районния съд по местоживеенето си по закона за закрила срещу домашното насилие, като поискаш и незабавна закрила. Трябва само да посочиш какво е станало, да представиш декларация, че това, което казваш е вярно, и да поискаш да забранят на съпругата ти да ти оказва домашно насилие, да я отстранят от съвместно обитаваното от вас жилище- като не забравиш да го посочиш къде се намира или някоя друга мярка. Успех, имаш шанс да я изгониш поне до същинския процес (след 1 месец), защото декларацията ти има доказателствена стойност. Ако не е вярна обаче си носиш наказателната отговорност. Тъй че си помисли добре и ако не е вярно това , което казваш хич не се пробвай.
Гост

Мнениеот bunny » 09 Дек 2005, 20:03

ne mojahte li da stignete do hipotezata, 4e suprugata e mogla da pronikne v Ne6tastniq syprug s pomo6tni sredstva. vqrno 4e tova ne e to4no "syvkupqvane", oba4e opredeleno e "bludstvo"- ako se e zadovolila sexualno ot tozi akt ....Za syjalenie ne mi e sme6na tazi tema, za6toto za men tova si e 4ista diskriminaciq. Ako myj iznasili jena v zadniq dvor kakvo ? nqma da go osydqt za iznasilvane, a za bludstvo, taka li ? Da be! :lol:
Evala be Ne6tasniq syprug, kak q izmisli taq prosotiq :lol:
bunny

Изнасили ме!

Мнениеот гост » 12 Дек 2005, 17:41

дори и с малко закъснение здравей! аз съм жена и не мога да разбера това което прави твоята жена но на света има всякакви хора. не позволявай просташките отговори на някой тук да ти влияят. аз ти гарантирам че техните жени ги тормозят по много други начини но не е лесно да признаеш
гост

Назад към Семейни казуси