- Дата и час: 30 Ное 2024, 10:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Сътрудничка в адвокатска кантора - омъжена за патрона си
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Сътрудничка в адвокатска кантора - омъжена за патрона си
Обичайната история.....
Момиче от провинцията....
завършило Право....
иска да остане в Големия град, но си търси "закрилник", който да има жилище.
Става сътрудничка в адвокатска кантора и в лицето на адвоката , на който слугува, съзира НЕГО!
ЕДИНСТВЕНИЯТ, НЕПОВТОРИМИЯТ....
Скоро се женят, като тя го омайва с типичните женски трикове!
Дали е брак по сметка?
Оставям размишленията на вас - форумци, но я вземете да отговорите не разпознахте ли в тази ситуация някои от най-редовните участнички в ЛЕКС-форума?!
Момиче от провинцията....
завършило Право....
иска да остане в Големия град, но си търси "закрилник", който да има жилище.
Става сътрудничка в адвокатска кантора и в лицето на адвоката , на който слугува, съзира НЕГО!
ЕДИНСТВЕНИЯТ, НЕПОВТОРИМИЯТ....
Скоро се женят, като тя го омайва с типичните женски трикове!
Дали е брак по сметка?
Оставям размишленията на вас - форумци, но я вземете да отговорите не разпознахте ли в тази ситуация някои от най-редовните участнички в ЛЕКС-форума?!
- Гост
Долно и недостойно от страна на автора на темата /удобно прикрил злобата си зад анонимното "гост"/ !!!
Срам ме е, че имам такива колеги!
Отделен е въпросът, че темата би могла да бъде повод за специални размишления само за хора без работа /какъвто явно е и авторът/.
Срам ме е, че имам такива колеги!
Отделен е въпросът, че темата би могла да бъде повод за специални размишления само за хора без работа /какъвто явно е и авторът/.
- protekta
- Потребител
Мисля, че се сещам за кого става дума.
Не познавам въпросната колежка, а още по-малко пък зная подробности от личния й живот.
Това, обаче, няма никакво значение.
Темата е недопустима във форума ни! В клюкарница ли смятате да го превръщате ?!
Не познавам въпросната колежка, а още по-малко пък зная подробности от личния й живот.
Това, обаче, няма никакво значение.
Темата е недопустима във форума ни! В клюкарница ли смятате да го превръщате ?!
- protekta
- Потребител
Е, явно част от форумците си се познавате лично. Тогава защо лично не си обсъждате тези неща ?...
Защо трябва да занимавате останалите ?
Пак казвам, че за мене мястото на такава тема не е в юридическия форум.
Защо трябва да занимавате останалите ?
Пак казвам, че за мене мястото на такава тема не е в юридическия форум.
- protekta
- Потребител
- Гост
А мен ме интересува друга важна подробност,СЪВСЕМ СЕРИОЗНО,тече ли на тази длъжност ЮРИДИЧЕСКИ стаж,ако не е вписана като младши адвокат поради пропуснат изпит ????
Така и така сте се хванали да го коментирате та помогнете на една новозавършила гъбка,дето не ще да се жени за него-дали има начин стажът вда и е ЮРИДИЧЕСКИ???
Помогнете с консултация щото иначе трябва да пусна и аз в действие плана с ЖЕНИТБАТА!!!!
Така и така сте се хванали да го коментирате та помогнете на една новозавършила гъбка,дето не ще да се жени за него-дали има начин стажът вда и е ЮРИДИЧЕСКИ???
Помогнете с консултация щото иначе трябва да пусна и аз в действие плана с ЖЕНИТБАТА!!!!
- pipi bez 4orap4e
- Гост
Re: Сътрудничка в адвокатска кантора - омъжена за патрона си
...Лошо няма.Той като е такъв отворен гражданин що и се е "метнал"....няма по-гадна работа от тази на сътрудничката...Аз пък защо работя само за жени...... да ме питаш????????
- сътрудничка
не ми е трудно да си представя, че съществуват хора, които и левче не струват. по-трудно ми е да си представя колко точно тъпо и недоебало копеле трябва да си за да седнеш да оригиналничиш по такъв долнопробен начин. за повечето от вас живота е борба - нашия клиент vs техния, но да пренасяш служебните си убеждения извън съда символизира няколко неща - имаш ментално ниво на 14 годишен; нямаш личен живот; полюциите са нещото, което изпълва нощите ти с мека топлина; не си удовлетворен от финансовото си състояние, но не се сещаш как да го подобриш; не си удовлетворен и от позицията си, но и това не се сещаш как да промениш; човешките черти не са основното в характера ти; толкова си неприятен, че нямаш приятели, на които да им пука достатъчно, за да ти обяснят че от нерви и злоба човек хваща рак и да се заемат да те вразумят. това ако си от мъжки пол.
ако си от женски повечето неща също важат за теб, но има и още едно. както добре си описала - в живота нещата стават с подходящата ......... търси, миче, не оставяй всички пишки да ти се изплъзнат из под носа. въпреки че най-вероятно и за това си има причина.
приятен уикенд.
ако си от женски повечето неща също важат за теб, но има и още едно. както добре си описала - в живота нещата стават с подходящата ......... търси, миче, не оставяй всички пишки да ти се изплъзнат из под носа. въпреки че най-вероятно и за това си има причина.
приятен уикенд.
- pro_01
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
|
|