начало

ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс

Развод без причина

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Костакиева((((((:::::

Мнениеот gega » 26 Мар 2004, 11:28

Пропуски гълъбице,големи при това((((((((::::добре че ти подсказаха колегите с какво да се оправдаеш
gega

Re: Развод без причина

Мнениеот Гери » 26 Мар 2004, 11:39

O Гега най-скъпият ми колега, разрови се съкровище в твоите теми имаш още по-груби технически грешки и фундаментални пропуски, и не съм казала в постинга си пропуск, а техническа грешка! Прави разлика слънце, защото такава има! Ако може да я осмислиш... Гега, душица ти работа нямаш ли си, че "киснеш" в нет-а :), аз поне съм се тръшнала болна от някакъв си пролетно-летен грип и релаксирам...
Благодаря и на колегата Марин, личи си, че не виси пред някоя зала за служебни защитки...

И миличък, ти защо все така се криеш от лекс срещите, май те е страх! Който го е страх от мечки не ходи в гората, че и ти така...

Аз затварям, сама за себе си нашата дискусия, тъй като следва да се позанимая с едно ООД :)

Поздрави и усмивкия!
Твоя Гълъбица
Гери

Предишна

Назад към Семейни казуси