Колеги, моля за мнение може ли да съществува длъжност юрисконсулт в специализирана администрация или само в обща?
Предварително благодаря!
- Дата и час: 27 Ное 2024, 13:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
юрисконсулт в специализирана администрация?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: юрисконсулт в специализирана администрация?
Според мен съществува. Според устройствения превилник на една държавна агенция Дирекция "Правна" в същата агенция е специализирана администрация, а служителите втази дирекция са само юрисконсулти.
- Pitanka
Re: юрисконсулт в специализирана администрация?
По принцип в Наредбата за прилагане на ЕКДА и Закона за администрацията пише, че правния отдел е в общата администрация. Проблема е, че искат да ме местят към специализираната поради ново щатно разписание, но твърдят, че там не може да има длъжност юрисконсулт, а само експерт. Аз лично никъде не срещнах ограничение за това и не мога да разбера на какво се базират. Те също не могат да се мотивират, но твърдят, че е така!!!
- 13
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|