начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

грозни присъди за убийство

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

грозни присъди за убийство

Мнениеот Възмутен » 13 Яну 2005, 22:01

Какво мислите за пловдивските ибийки на съученичката си?
Аз лично съм много възмутен, защото за убийство да се лежи 8-9 години е просто смешно.
Спомнете си за хлапето което хванаха със снайпериста в щатите, дадоха му доживотна.
Плюйте ме както искате но за мен лично доживотната и смъртната присъди трябва да се възтановят.

ОКО за ОКО
ЗЪБ за ЗЪБ

Трябва да има справедливост.
Възмутен

Re: грозни присъди за убийство

Мнениеот LakeG » 13 Яну 2005, 22:13

С риск да се възмутиш повече-непълнолетните подлежат на предсрочно освобождаване при излежаване на една трета от присъдите си и то безусловно-факт.
LakeG

Мнениеот 123 » 14 Яну 2005, 10:07

Браво! Мъста с мъст се преодолява, нали!
123

Мнениеот plamen1 » 14 Яну 2005, 10:24

Явно не сте юрист. Нито пък реалист. Наказателната политика на държавата е такава. Дали ни харесва или не - никой не ни пита. Нито Вас, нито нас. За едни са много, за други малко.
plamen1
Младши потребител

Мнениеот гала » 14 Яну 2005, 10:29

Истината е 4е тези моми4ета и две години да лежат в Сливен са им напълно достатъчни .................... Целта на присъдата мисля 4е ще бъде постигната , колкото по- малко време те бъдат там.
гала

Мнениеот plamen1 » 14 Яну 2005, 12:14

Целта на присъдата естествено няма да бъде постигната. Как си обяснявате факта на превъзпитаването на непълнолетни, намирайки се на място, където е събран измета на нацията? За 20 години полицейско - следователски стаж не съм видял някой превъзпитан. Нали на престъпната агресия се противопоставя "законовата агресия".
plamen1
Младши потребител

Назад към Наказателно право