начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Здравни осигуровки - справка

Осигурителноправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Здравни осигуровки - справка

Мнениеот trelikardia » 08 Юни 2015, 19:42

Онзи ден направих справка в интернет за здравните осигуровки. За мое учудване имаше за 5 месеца от 2011 г . липса на данни. Досега липсваха тези задължения при справка. Мисля, че съм плащала за цялата 2011 г осигуровките си. Тогава бях безработна. За съжаление не пазя вносни бележки. Днес ходих до НАП. Направих справка и излязоха същите задължения. Последно спред тях съм внесла през месец май 2011. Исках от банката да ми направят справка , но ми отказаха, защото било много бавно и не знам какво взеха да се цупят сякаш ги карам да копаят моркови. :roll: Какво да правя? Искам да съм сигурна, че не съм внасяла осигуровки преди да ги платя.
trelikardia
Нов потребител

Re: Здравни осигуровки - справка

Мнениеот lakavitsa » 09 Юни 2015, 16:58

Сигурни неща в тоя живот няма. Затова пазете си бележките, както си пазите нотариалния акт. За да доказвате плащанията.
lakavitsa
Потребител

Назад към Осигурително право