начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

Помощ при развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Помощ при развод

Мнениеот N » 12 Яну 2004, 15:41

Здравейте,
В развод съм, мина помирителното дело, предстой второ и уж сме се споразумяли да изплатя дела на съпруга си и да се оттърва от него.
Аз обаче исках това да стане след като излезе решението на съда за развод, в ГКП чета, че може до 6 месеца след това да стане плащането.
Адвокатката, която е обща и за двамата настоява 50% от сумата да му платя преди второто дело.
Въпросът ми е: Как да си защитя интереса най-добре и да не може да се отметне след като вземе 50%? И длъжна ли съм да плащам нещо предварително?
Благодаря
N

Re: Помощ при развод

Мнениеот bgjurist » 13 Яну 2004, 15:29

Не сте длъжна. Но можете да учредите документарно инкасо.
bgjurist
Потребител

Re: Помощ при развод

Мнениеот ДИ » 15 Яну 2004, 11:18

А защо не си наемете адвокат, който да защитава и отстоява само и единствено Вашите права и интереси?
ДИ

Назад към Семейни казуси