начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Търся си адвокат от Варна

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся си адвокат от Варна

Мнениеот Аз съм българче » 06 Авг 2005, 00:52

Търся си адвокат от Варна да ми поеме развода, спешно е.
:mrgreen:
Аз съм българче

Мнениеот adv. » 06 Авг 2005, 02:13

Ne sam ot Varna, no shtom e speshno mi pishi na e-mail: az2000@abv.bg.... Varna ne e tolkova daleche :)
adv.

Я по-добре...

Мнениеот gery » 06 Авг 2005, 14:25

...си кажете какъв е точно казуса, за да помагаме с идеи и мнения!
gery
Потребител

Проблема ми е следният

Мнениеот Az sam balgarche » 06 Авг 2005, 20:57

Искам да се разведа със човек който не е във страната.

Искам да го лиша од родителски права над двете ми деца.

Искам да изровя делата му тук във българия защото той лежа във националната следствена служба 8 месеца и излезе под гаранция след което избяга от страната.

Издирван е за престъпления извън българия също. Не е българин, поляк е. Имам психологическа експертиза за децата в която пише как ги е измъчвал и пребивал от бой. искам той да няма нищо общо със мен и със децата ми :evil:
Az sam balgarche

Както...

Мнениеот gery » 06 Авг 2005, 21:20

... описвате нещата, не виждам да има пречка за развод. За лишаването от родителски права считам, че са налице предпоставките за това - дезинтересиран към децата, не плаща издръжка и контакта с него вреди на психическото им и физическо развитие.
Призоваването ще стане чрез призоваване с ДВ (малко тромавичко, но ще мине), съда ще му назначи представител... предвид и обстоятелството че ВРС работи бързо и отлага за преч месец съдебните заседания мисля, че ще приключите бързо. Малко призоваването с ДВ ще ви забави.
gery
Потребител

Затова

Мнениеот Аз съм българче » 07 Авг 2005, 09:57

и ми трябва адвокат, съпругът ми сега си е измислил да му изпратя децата та да може той да си дърпа помощите от там (Германия, това е единствената държава във която все още не е бил в затвора). та така го е намислил, аз им изкарах БГ акт за раждане и на двете, така че да се водят БГ граждани. И експертизата имам, така че съм готова. Той има още две деца във Полша големи на които не е плащал издръжка никога и тук в посолството имат всички документи за това и сега живее със една абхазка която има две деца също.
Ако не му изпратя децата каза че щял да ме съди за отвличане, което може и да си съди колкото си иска:) Аз да си свърша работите тук пък той да ме съди там.
Аз съм българче

Писах

Мнениеот Аз съм българче » 07 Авг 2005, 10:00

на az2000@abv.bg но няма отговор може би във понеделник....
Аз съм българче

Мнениеот адв.Петева » 08 Авг 2005, 10:47

Аз съм от Варна и мога да ви помогна.Имах подобно дело преди два месеца и завърши успешно за нас.Оставете ми майла си и ще ви напиша координати за връзка.
адв.Петева

Ама много сте сладки...

Мнениеот gery » 08 Авг 2005, 11:43

... колеги, как един не взе становище по казуса, а само се саморекламирате! Това е ужасно, ужасно тъжно! :|
gery
Потребител

Мнениеот адв.Петева » 08 Авг 2005, 12:00

Няма нужда от становище колега ,казуса е ясен и прост ,може би само малко по-тромав по отношение на време.А и вие абсолютно точно сте обяснили нужното.Има ли смисъл да се повтаряме.Жената има нужда от помощ.
адв.Петева

Както и да е

Мнениеот Аз съм Българче » 08 Авг 2005, 12:57

Eмейла ми е galina@desertartdesign.com. Просто ми трябва някои които има опит във варненският съд.
Първо искам да заведа дело за отнемане на родителските права, преди всичко. Той е измамник и като такъв познава законите много добре и ние трябва да сме една крачка напред. Gery ти си от София нали? Кажи ми как да изровим делото му там? Знам имената на следователя които сега е адвокат. Нямам номер на делото но ще се опитам да го намеря. Ако може да се направи нещо ще съм ти благодарна за информацията.
Аз съм Българче

Ха познайте какво ми каза

Мнениеот Аз съм българче » 08 Авг 2005, 16:51

скъпият ми съпруг днес. Че той се е обърнал към адвокат които му е обещал да заведе дело тук и да вземе децата и да ги изпрати там в германия. Това научих току що обаче ако доброволно ги изпратя няма да ме съдят. Добре си го е измислил няма що
:lol:
Аз съм българче

Ми за...

Мнениеот gery » 08 Авг 2005, 18:00

... да я свърши тази "хубава" работа, трябва да се разведете и определено да ви лиши от упражняване на родителски права и така...
gery
Потребител

Назад към Семейни казуси