начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

pomo6t

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

pomo6t

Мнениеот snowlady » 08 Сеп 2005, 22:21

zdr iskam da vi razkaga za moq slu4ai dano da polu4a ot vas polezen suvet
ba6ta mi i maika mi sa geneni ot 22 god . prez vsi4ki tezi godini toq e tormozil no tq go e turpqla zaradi men. toi e alkoholik i naskoro stigna do otdelenie za le4enie na zavisimosto no bez uspeh nqma da vi opisvam ada prez koito sme minali... naskoro se iznese zaqvqvaiki 4e 6te givee s druga kato ednovremeno zapo4na da iznasq imu6testvo i tn vuprosut mi e dali ima 6ans maika mi da polu4i apartamenta( toi e semeina sobsstveniost )az sam na 20 i sam studentka . megdu drufoto tq preturpq i operaciq pak po negova vina.
snowlady

Мнениеот Гост » 09 Сеп 2005, 10:37

Да,може да получи жилището.Наемето адвокат и не чакайте да изнесе всичко цено от апартамента.От кой град сте?
Гост

...за развода

Мнениеот gery » 09 Сеп 2005, 22:02

Не съм съвсем съгласна с колегата. Да, може да получите ползването на семейното жилище при прекратяване на брака, може би при един добър адвокат ще успеете да получите и издръжка за майка ви за определен период от време, която баща ви след бракоразвода да и изплаща. За собствеността нещата вече ще стоят по друг начин, с прекратяването на брака майка ви и баща ви ще бъдат съсобственици по отношение семейното жилище. Всеки от тях ще може да поиска делба на имота и ако не се споразумеят, ще стигнат до публична продан.
gery
Потребител

Назад към Семейни казуси